Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Kedimari ikinci solo çalışmasını paylaştı: ‘Joke of Baby Devil’

Sanatçı yeni çalışmasıyla aynı zamanda kendi plak şirketi Synæstesia Records’ın da açılışını yaptı

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Nisan 2021
Kedimari ikinci solo çalışmasını paylaştı: ‘Joke of Baby Devil’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Kedimari, ikinci solo müzik çalışmasını kendi plak şirketi Synæstesia Records’ın lansmanıyla birlikte müzikseverlerle paylaştı.

Kedimari’nin “Joke of Baby Devil” isimli yeni teklisi, barındırdığı gizemli ve bir o kadar da eğlenceli ses evreniyle mistisizmin dans müziği ile bütünleştiği renkli kesişim noktalarına ışık tutuyor.

Dinleyicileri techno’nun soyut dehlizlerinde yolculuğa davet eden “Joke of Baby Devil”, sanatçının geçen yıl İtalyan DJ/prodüktör T78’in (Manuel Tessarollo) plak şirketi Autektone Records’dan çıkardığı ilk solo çalışması “Raver Witch”i takip eden ikinci solo müzik çalışması olarak öne çıkıyor.

İlk 3 ayını geride bıraktığımız 2021 yılını verimli bir şekilde değerlendirmeye devam eden sanatçı, Purple Phase ile ortak projesi MWM altında Ocak’ta “Timeless”, Mart ayında ise “Genius Witch” isimli yeni parçalarını dinleyicileriyle buluşturmuştu.

Kedimari’nin yeni parçasıyla birlikte açılışını yaptığı Synæstesia Records, demo gönderimine açık. İlgi duyan müzik prodüktörleri, Synæstesia Records’a demolarını [email protected] e-posta adresi üzerinden ulaştırabilir.

Spotify’ın New Music Friday Türkiye kürasyonunda da kendine yer bulan “Joke of Baby Devil” teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...