Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Kerala Dust albüm turnesi kapsamında 8 Nisan’da Zorlu PSM’de

Kerala Dust üçlüsü, yeni albümü ‘Violet Drive’ın dünya turnesindeki duraklarına İstanbul’u da ekledi

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Nisan 2023
Kerala Dust albüm turnesi kapsamında 8 Nisan’da Zorlu PSM’de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Yetiştikleri şehir Londra'nın karakteristiğini müziklerine yansıtan, elektronik müzik ve geleneksel şarkı yazarlığı arasında köprü kurmayı hedefleyen dinamik üçlü Kerala Dust, 8 Nisan Cumartesi günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşuyor.

2016 yapımı 'Motions', sonraki yıl çıkardıkları 'Late Sun', 2018 yapımı 'The Chain', 'Maria' ve 'Francesca's Frames' isimli çalışmalarıyla dikkat çekici bir çıkış grafiği yakalayan Kerala Dust, kariyerlerinin ilk uzunçalar albümü 'Light, West’i 2020’de yayımladı. Yeni dünya turnelerinin konseptini taşıyan ikinci albümleri ise geçtiğimiz haftalarda müzikseverlerle buluştu. 12 parça içeren ‘Violet Drive' albümünden projeye adını veren çıkış parçası dahil dört tekli, geçtiğimiz yıl boyunca dinleyicilerle paylaşılmıştı.

İstanbul, Kerala Dust’ın albüm turnesinin 27’nci durağı olacak. 24 Şubat’ta Budapeşte’de başlayan seri; İngiltere, İspanya, İsviçre, Almanya, Polonya, Avusturya, İsveç, Danimarka ve Norveç dahil pek çok ülkeyi ziyaret etti.

Başarılı üçlünün yeni albümünü aşağıda dinleyebilir, 8 Mart Cumartesi günü Zorlu PSM’deki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

KERALA DUST | ZORLU PSM TURKCELL SAHNESİ - 8 NİSAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...