Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kiesgrube, 25. sezonunu bir dizi etkinlikle kutluyor

Michael Bibi, Marco Carola, Luciano, Bambounoui, Seth Troxler ve KİNK başlıca sanatçılardan

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Ağustos 2022
Kiesgrube, 25. sezonunu bir dizi etkinlikle kutluyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

KEEZY dur durak bilmiyor! Duisburg'da Marco Carola, Luciano, Charlotte de Witte, ANNA, Bambounou ve benzeri isimlerin eşlik ettiği çarpıcı iki etkinlik ardından Kiesgrube, 25. sezon kutlamaları ile devam ediyor etkileyici sezon programına. KEEZY 2022 açılış ve 24 Temmuz biletleri tükendi. Marco Carola ve Luciano'nun efsanevi b2b setleri ve Charlotte de Witte'e ait dinamik setlerin ardından, bir sonraki etaba hazır ekip.

Charlotte De Witte, Michael Bibi, Marco Carola, Luciano, Bambounoui, Seth Troxler, KiNK, Pan-Pot, Palms Trax, Jobse, DJ Gigola, MCR-T, KI/KI, Adiel, Jackmaster, Patrick Mason, Bedouin, Damian Lazarus ve benzeri öncüler 18 Eylül'e kadar Duisburg Villenpark Rheinperle'da olacak.

11 Eylül tarihinde düzenlenecek Kiesgrube x Home Again kapsamında Palms Trax, Job Jobse, KİNK, MCR-T, DJ Gigola, KI/KI ve Sandilé sahnede olacak. 18 Eylül, Kiesburg sezon sonu programında ise Seth Stroxler, Michael Bibi, Jackmaster, Patrick Mason, U.R. Trax, Adiel, Thabo, Rampini, Chris Di Perri ve BEN müzikseverlerle buluşacak.

Ekip, "Bu harika sezonu kapatmak için orada olmanızı isteriz. Çok yakında açıklanacak olağanüstü mekanımız için de beklemede kalın" diyor.

Etkinlik detaylarına ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...