Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

King House İstanbul 1 Temmuz’da Mixmag Türkiye ortak programı ile devam edecek

Elektronik müzikte canlı perfomans üzerine söyleşi, atölye programı ve dört canlı performans Dekk Istanbul’da katılımcıları bekliyor olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Haziran 2022
King House İstanbul 1 Temmuz’da Mixmag Türkiye ortak programı ile devam edecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

King sunumuyla birbirinden farklı etkinliklere sahne olan ve Dekk Istanbul’da 23 Haziran’da katılımcılarını ağırlamaya başlayan King House İstanbul programı, 1 Temmuz Cuma günü Mixmag Türkiye ortak programı ile devam edecek.

Saat 17:00’da “Elektronik Müzikte Canlı Performansın Yükselişi” konulu söyleşide Emiran, CLOUD 18 ve CEAUS, elektronik müziğin icrasında canlı performansın yeri ile ilgili görüş, tecrübe ve fikirlerini paylaşacak. Program hemen ardından iki atölye sunumu ile devam ediyor olacak. Türkiye Ableton Kullanıcıları Platformu, “Push 2 ve Live ile Bütünleşik Pratikler” konulu atölyesi, CLOUD 18 üçlüsü ise “Live Setup Kullanımı”na değinen atölyesiyle King House İstanbul’da olacak.

Saat 19:00’dan itibaren ise akışa müzik hâkim olacak. Katılımcılar sırasıyla CEAUS, Emiran, CLOUD 18 ve Kerem Akdağ’ın canlı performanslarını takip etme fırsatı elde edecek.

Katılım göstermek isteyen okurlarımızın, King’in Instagram hesabında yer alan hikâye paylaşımlarındaki yönlendirmeleri takip etmeleri gerekiyor.

King iş birliğiyle oluşturduğumuz “Heartbeats Rising” çalma listemizi Spotify'da takip edin!


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...