Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kobosil 23 Ekim’de Ankara’da

Kite’ta gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Human Rias, UGR ve b2b performanslarıyla Sinan Çelik ile Outdo Angst sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Ekim 2021
Kobosil 23 Ekim’de Ankara’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kobosil 23 Ekim Cumartesi günü başkent Ankara’da sahne alacak.

Ankara gece hayatının önde gelen buluşma noktası Kite’ta sahne alacak olan sanatçı, bu yıl 44 Label Group markasının lansmanını yaparak müzik yolculuğunda önemli bir tamamlayıcı rol üstlenen modayla ilişkisine bambaşka bir boyut katmıştı. Sanatçının modaya olan ilgili yeni değil, kurucusu olduğu plak şirketi R Label Group için tasarladığı kreasyonlar uzun süredir ilgi çekiyor.

Müzik yolculuğunda EBM, noise ve endüstriyel tarzların etkisi sıklıkla görülen sanatçı, techno’yu derin, tempolu ve agresif biçimde yorumlayan tarzı ile dans müziğinin en hızlı yükselen DJ ve prodüktörlerinden biri konumunda.

Sanatçının 23 Ekim'deki Kite'a konuk olacağı etkinlikte ayrıca Human Rias, UGR ve b2b performanslarıyla Sinan Çelik ile Outdo Angst da kabin başında olacak.

Sanatçının Kite performansıyla ilgili ayrıntılı bilgi ve biletlere buradan ulaşabilir, diskografisindeki öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...