Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

widerberg ‘Terminal’ ile yeni Atlant derlemesinde

widerberg, BOg'un kurucusu olduğu Atlant'ın ‘Voyager’ derleme serisine katkı sunan prodüktörler arasında

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER
  • 17 Kasım 2023
widerberg ‘Terminal’ ile yeni Atlant derlemesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Türk DJ ve prodüktör widerberg (Cemre Korkmaz), yeni teklisi 'Terminal'i, BOg'un kurucusu olduğu Atlant'tan yayımladı.

Sanatçı rosterında Innellea, Massano, Øostil, Fred Lenix ve Angelov gibi tanınmış ve beğenilen işlere imza atan prodüktörleri barındıran Atlant'ın, bu sene dördüncüsünü çıkardığı, senelik 'Voyager' derleme albüm serisinde yer alan widerberg, melodik house & techno türündeki teklisi 'Terminal' ile, müzikseverleri benzersiz bir yolculuğa davet ediyor.

'Terminal', sanatçının geçtiğimiz hafta Luke Coulson ile birlikte, Toolroom'un alt plak şirketi olan Zerothree'den yayımladığı teklisi 'Alive' isimli çalışmasını takip ediyor.

widerberg, geçtiğimiz sene Afterlife'ın kurucularından biri olan Afshin Momadi ve ünlü moda tasarımcısı İnan Batman'ın ortak müzik projesi olan IAM'e yaptığı 'REVELATION widerberg REMIX'i Universal Music'ten çıkarmıştı. Ve ardından bu yıl Phonique, Zafrir ve GRAZZE'ye yaptığı remiksler ve kurucusu olduğu widerworks isimli plak şirketinden yayımladığı tekliler ile ivmesini hızlandırmış ve projeleri dinleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü.

widerberg'ün yeni parçası 'Terminal'i aşağıda dinleyebilir, tüm derleme albüme favori dinleme / indirme platformunuzdan erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...