Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

KRYPTON’un techno & metal hibrit teklisini dinleyin: ‘Immersion’

KRYPTON 21 Nisan’da İzmir Sin’s Event Hall, 22 Nisan’da Ankara Kite kabininde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Nisan 2023
KRYPTON’un techno & metal hibrit teklisini dinleyin: ‘Immersion’

DJ/prodüktör KRYPTON, 2023’teki ilk teklisi ‘Immersion’ isimli etkileyici yeni techno projesini dinleyicileriyle buluşturdu.

Türleri aşan yenilikçi sesler yaratma konusundaki yeteneğini gözler önüne seren Fransız yapımcı, güçlü techno ritimlerini elektro gitar riff’leri ile bütünleştirerek hipnotik bir atmosfer yaratıyor.

Küçük yaşlardan itibaren elektronik müziğe tutkuyla bağlı olan genç prodüktör, 15 yaşında DJ'lik yapmaya başladı. 4 yıl sonra müzik prodüksiyonuna ilgi duymaya başlayan KRYPTON; Klangkuenstler, SDHW & Obscure Shape, Shlomo, Kobosil, Darzack, Mython ve MRD gibi isimlerden aldığı ilhamla kendi tarzını geliştirmeye başladı. Müziği melodik ve tempodan ödün vermeyen bir yapıda ele almayı önemseyen sanatçı için 90'ların rave akımı da önemli bir ilham kaynağı.

Sanatçının Berlin, İbiza, Brüksel ve Budapeşte gibi şov durakları arasında İzmir ve Ankara da yer alıyor. Hard melodic techno / hard-groove tarzının gelecek vaat eden isimlerinden biri olarak göze çarpan KRYPTON, 21 Nisan Cuma İzmir Sin’s Event Hall, 22 Nisan Cumartesi ise Ankara Kite’ta performans sergileyecek.

KRYPTON’un İzmir şovunda ayrıca Atahan Bora, Epifani, Night D8, Dozy ve b2b performanslarıyla Rodos ve Elyson sahne alırken, Fransız DJ’e Ankara’daki etkinlikte KCGZ eşlik edecek.

‘Immersion’ teklisini aşağıda dinleyebilir, etkinliklerle ilgili detaylara aşağıdaki bağlantıları takip ederek ulaşabilirsiniz.

Valhalla PRESENTS: KRYPTON | SIN'S EVENT HALL, 21 NİSAN 2023 FFM PRESENTS: KRYPTON, KCGZ | KITE ANKARA, 22 NİSAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...