Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Life from Istanbul heyecan verici yeni projelerini duyurdu

lfi* Play, lfi* Playcast, lfi* Podcast ve lfi* #fbfcast, Life from Istanbul evrenindeki yeni projeler

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Ekim 2021
Life from Istanbul heyecan verici yeni projelerini duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pandemi sürecinin başlamasıyla hayatımıza giren, özellikle geçen kış boyunca yaptığı yayınlarla elektronik müziğin Türkiye’deki temsilcilerini evlerimize getiren oluşum Life from Istanbul (lfi*) yeni projelerini duyurdu.

Şu ana dek 300’ü aşkın yayınla 190’a yakın DJ'i YouTube platformunda ağırlayan, Türkiye’nin ilk 24 saatlik canlı yayınlı çevrim içi festivali olan 24 Hours of Istanbul Online Festival’i gerçekleştiren ve destek veren iş ortaklarından gelen kaynağı pandemide işsiz kalan DJ'lerin bir kısmına bu yayınlar sayesinde aktaran oluşumun duyurduğu ilk yeni projesi lfi* Play.

lfi* Play kapsamında her hafta Salı akşamı İstanbul Topağacı’ndan tanıdığımız Hunhar’ın Karaköy şubesinde lfi* kurucularından Mehmet Koryürek (aksak) ve Arman Akıncı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen gecelerin farklı misafirleri olacak. Barış Bergiten’le başlayan serinin 12 Ekim Salı gerçekleşecek ikinci etkinliğinde aksak’a Tolga Duyan eşlik edecek. Akşam 19:00 itibarıyla müziğe başlanan mekanda erken saatlerde pub menüsüne fıçı biralar ve birbirinden lezzetli kokteyller ziyaretçilere sunuluyor olacak. Salı’nın eskiden sallandığı günlere, house müziğin sıfatlarından arınmış haline farklı bir bakış açısıyla lfi* Play buluşmalarının müzik tutkunları için yeni bir çekim merkezi olacağına şüphe yok.

Çevrim içi alanda ise YouTube kanalına ek olarak SoundCloud platformunda podcast serilerine başlayacak olan lfi*’ın ilk serisi lfi* Playcast 13 Ekim’de Barış Bergiten’in lfi* Play etkinliğinde çaldığı set ile başlıyor. İkinci seri lfi* Podcast 28 Ekim Perşembe günü yayınlanacak ve program kapsamında her Perşembe hem lokal hem de uluslararası DJ'lerin performanslarına yer verilecek.

Üçüncü seride ise bugüne kadar lfi* YouTube kanalında yayınlanmış video setlerin en iyi örneklerinin ses kayıtlarından oluşan lfi* #fbfcast 15 Ekim Cuma’dan itibaren her hafta Cuma günleri soundcloud.com/lifefromistanbul’da yayında olacak.

Life from Istanbul’dan en güncel gelişmeleri takip etmek için aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla platformu takibe almayı unutmayın.

YouTube
SoundCloud
Instagram

lfi* Play'in bugünkü programında aksak ve Tolga Duyan performans sergileyecek.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...