Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Lodos üç parçalık yeni kısaçalar yayımladı

Lodos’un yeni çalışmasındaki ‘Sedna’ parçası ASOT radyo şovunda çalındı

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Mart 2021
Lodos üç parçalık yeni kısaçalar yayımladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Lodos (Levent Yavruoğlu), üç yapımdan oluşan yeni bir kısaçalar çıkardı.

Ruben de Ronde'nin kurucusu olduğu Statement! Music etiketiyle yayımlanan kısaçalarda “Sedna”, “Face of Yuly” ve “Solaris” adlı üç yeni çalışma yer alıyor. “Sedna” isimli çalışma, geçtiğimiz Perşembe günü A State of Trance radyo şovunun 1006’ncı bölümünde Ferry Corsten’ın performansı sırasında çalınan parçalardan biri oldu.

Lodos’un 2010 yılında Robert Nickson ve Ruben de Ronde’nin “Superlative” parçasına yaptığı remiks de A State of Trance radyo programının 478’inci bölümünde Armin van Buuren’in seçkisi içinde yer almış ve birkaç ay sonra, 2011 yılının başlarında resmi platformlarda müzikseverlerle buluşmuştu. “Sedna”nın yakaladığı başarı ile Lodos 11 yıl aradan sonra ikinci kez ASOT’ta yer almanın mutluluğunu yaşadı. Çalışma daha önce Ruben de Ronde’nin Hollanda’nın Lahey kentindeki minyatür şehir Madurodam’daki canlı performansı sırasında da çalınmıştı.

2007 yılından bu yana prodüksiyonlarını dinleyicileriyle buluşturan Lodos, “Superlative” remiksinin dışında “Blur”, “Unfaithful”, “Cold”, “Electromagnetica” ve “The Spell”in de aralarında olduğu birçok dikkat çekici çalışmaya imza attı. Sanatçının yeni kısaçaları, 2019’da çıkardığı “Céline / Vicious Circle” kısaçalarını, geçen yıl Sadrican ile ortak projesi “Crosstalk”u ve Ocak 2021’de yayımladığı “Karma” parçasını takip ediyor.

Lodos’un üç parçadan oluşan yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...