Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Louisahhh ilk albümünden yeni tekli paylaştı: ‘Numb, Undone’

Teklinin yer aldığı yeni Louisahhh albümü ‘The Practice of Freedom’ 12 Mart’ta çıkacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ELLA HERME
  • 27 Ocak 2021
Louisahhh ilk albümünden yeni tekli paylaştı: ‘Numb, Undone’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Paris’te sürdüren prodüktör ve DJ Louisahhh (Louisa Pillot), “Numb, Undone” isimli yeni teklisini müzikseverlerle paylaştı.

“Numb, Undone”, kederli bir haykırışı ifade eden ses dünyası ile hard techno’nun ilgi çekici örneklerinden biri. İnatçı beat vuruşlarının Louisahhh’ın gırtlaksı ağlama sesleriyle çarpıştığı tekli, sanatçının 12 Mart’ta HE.SHE.THEY. plak şirketinden çıkacak ilk albümü “The Practice of Freedom”da da yer alacak. Geçen yıl çıkması planlanan albümden daha önce “Chaos” ve “A Hard No” adlı iki tekli daha paylaşılmıştı.

Techno, electro, rock ve endüstriyel yaklaşımlardan izler taşıyan albüm; aşk, ayrılık, bağımlılık, erotizm ve güç gibi konuları araştırıyor. “The Practice of Freedom”, plak şirketi HE.SHE.THEY.’in yayımladığı ilk albüm çalışması olarak kayıtlara geçecek.

Plak şirketinin kurucuları Steven Braines ve Sophia Kearney, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Neden plak şirketi yapılanmamızı hayata geçirdiğimizi özetleyen bir albüm olsaydı, bu albüm mutlaka ‘The Practice of Freedom’ olurdu: Vizyonunu ve amacını dile getirmekten asla kaçınmayan saf, zekice hazırlanmış, üzerinde bir ruh taşıyan ve türlere meydan okuyan… Bir başka deyişle, sanatsal niteliğin tüm gerçek vasıflarını barındıran bir iş.”

“Numb, Undone” isimli tekliyi aşağıda dinleyebilir, Louisahhh’ın ilk albüm çalışmasına buradan ulaşabilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...