Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Madonna burcu yüzünden David Guetta’yla çalışmayı kabul etmedi

Guetta, Akrep burcu olmanın talihsizliğini yaşadı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Ekim 2020
Madonna burcu yüzünden David Guetta’yla çalışmayı kabul etmedi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

David Guetta, McFly et Carlito’nun YouTube kanalındaki röportajında bir dönem Madonna’nın albümünün prodüktörlüğünü yapmaya çok yaklaştığını ancak burcunu söyledikten sonra Madonna’nın kendisiyle çalışmak istemediğini aktardı.

Bir iş yemeğinde “popun kraliçesi” olarak bilinen Madonna ile bir araya gelen Guetta, görüşmenin ilk başlarda çok rahat ve pürüzsüz ilerlediğini söylediği açıklamasında şöyle konuştu: “Konu bir şekilde burçlara geldi. Akrep burcu olduğumu söyler söylemez yüz ifadesi değişti. Hemen ardından da ‘Üzgünüm, birlikte çalışamayacağız. Seni tanımak güzeldi. Hoşça kal’ diyerek oradan ayrıldı.”

Guetta’nın röportajdaki açıklamasına göre, 2009 yılında Madonna’nın “Revolver” şarkısına yaptığı remiksle 2010 yılında Grammy ödülü kazanmasının ardından Guetta’yı arayan Madonna sanatçıyı tebrik ederek kendisinden bir sonraki albümünü hazırlamasını istedi. Buluşma günündeki yemekte her şey iyi ilerlerken Madonna Guetta’ya burcunu sordu ve sonrasında görüşme Guetta için hüsranla bitmiş oldu.

David Guetta, aralarında Akon, Snoop Dogg, Ludacris, Nicki Minaj ve Justin Bieber’ın olduğu birçok tanınmış isimle birlikte çalışmıştı. Öte yandan, Aslan burcu olan Madonna’nın 1994’te yine Akrep burcu olan Björk ile “Bedtime Story” şarkısında birlikte çalışmış olması dikkatlerden kaçmadı. Madonna’nın “Bedtime Stories” adlı altıncı albümünde yer alan ortak çalışma Björk, Nellee Hooper ve Marius de Vries tarafından yazılmıştı.

Zodyak camiasında Aslan ve Akrep burçları en kötü eşleşmeler arasında gösteriliyor.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan yeni bir çalma listesi oluşturduk.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...