Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Magic Break 18. yaşını 20-23 Nisan’da Antalya’da kutluyor

Akdeniz’in en büyük bahar festivali Magic Break, farklı sahnelerde 50'ye yakın sanatçıyı Pegasos Resort’ta ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Mart 2023
Magic Break 18. yaşını 20-23 Nisan’da Antalya’da kutluyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Magic Break’in 18’inci yılı, 20-23 Nisan 2023 tarihlerinde Antalya’da kutlanacak.

Bu yıl Garden of Hesperides konseptiyle dünyanın dört bir yanından elektronik müzikseverleri TT Hotels Pegasos Resort’ta konuk etmeye hazırlanan Magic Break’te farklı sahnelerde 50'ye yakın sanatçı performans sergileyecek.

Festivalin birinci gününde Argy, Brina Knauss, Henri Bergmann, Joyhauser ve canlı şovuyla Natascha Polke sahne alırken, ikinci günde Adan Ten, Chris Avantgarde, Josh Gigante, Laolu, Massano, Valeron ve b2b performanslarıyla Paolo Ferrara ile Lorenzo Raganzini müzikseverlerin karşısında olacak.

Üçüncü gün programında dikkat çeken isimler ise Polo&Pan, Marino Canal, Maxim Lany, Moojo ve Skala olacak.

Festivalde kabin başına geçecek lokal sahnenin öne çıkan bazı isimleri ise Ferhat Albayrak, Orkun Bozdemir, Wolfson, Deniz Kabu, Mathilda, Ege Sağlam, Mehmet Özbek, Onur ve Pina Tesla.

Magic Break’in bu yılki buluşmasında ayrıca bir ilk yaşanacak ve Label Project de kendi sahnesiyle festival alanında müziğin ritmini belirleyecek. Label Project, festivalin klasikleşmiş The Dome sahnesinin bu yılki kürasyonunu üstlenirken, Sound Pool sahnesi house’un hemen her tonu ve techno’nun melodik sınırlarıyla katılımcıları dansa davet edecek. Müzikseverler, Gold Stage’de indie, Afro ve deep house tınılarının hakim olduğu yolculuğun bir parçası olurken, gecenin en geç saatlerinde acid seslerin yankılanacağı yerin adresi ise After Stage olacak.

Sahne alacak tüm sanatçıları aşağıda görebilir, festival biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

MAGIC BREAK 2023 | ANTALYA, 20-23 NİSAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...