Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Technoport Türkiye’deki etkinliklerine 8 Eylül’de Matchy ile başlıyor

İstanbul’un önde gelen buluşma noktalarından Kastel’de düzenlenecek etkinlikte Emre Şenol ve b2b performanslarıyla Alp Yargı ile Nowa da kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ALLY FRIEDMANN
  • 6 Eylül 2021
Technoport Türkiye’deki etkinliklerine 8 Eylül’de Matchy ile başlıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Solo kariyerine başladığı 2018 yılından itibaren varlığını dünya çapında daha güçlü hissettirmeye başlayan DJ/prodüktör Matchy (Martin Bley), KKTC’nin önde gelen etkinlik organizatörlerinden Technoport’un Türkiye’deki ilk etkinliği kapsamında 8 Eylül’de İstanbul Kastel’de çalacak.

Katermukke plak şirketinden 2019 yılında yayımladığı “Irreversible” parçasıyla Beatport'un progressive house kategorisinde bir yıldan fazla süre en çok satan parçalardan biri olarak listelerde üst sıralarda yer alan Matchy; SonneMondSterne, Bucht der Träumer, Undrgrnd, Katzensprung ve The Shelter gibi Avrupa’nın birçok noktadaki kulüp ve festival şovlarının yanı sıra Amerika, Afrika ve Asya’daki turne programlarıyla da ismini geniş kitlelere duyurmayı bildi.

2013-2018 yılları arasında Matchy & Bott ikilisinin bir parçası olarak müzik yaşamını sürdüren sanatçı, kariyerine solo devam etme kararı sonrası hit parçası “Irreversible” haricinde “Beyond the Horizon”, “Greyzone” ve “Keep” gibi çalışmalarıyla, ayrıca August Artier’in “Morning Horses” ve Chemical Surf’ün “Privilege” parçalarına yaptığı remikslerle beğeni topladı. Matchy son olarak Temmuz ayında iki parçadan oluşan “High on Emotions” isimli bir kısaçalar çıkardı.

8 Eylül Çarşamba günü Kastel’de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Kıbrıs’ın tanınmış DJ’lerinden Alp Yargı ve Nowa ikilisi b2b şovlarıyla, Türkiye’nin pek çok gözde noktasındaki sahne performanslarıyla tanınan Emre Şenol da solo setiyle kabin başında olacak.

Technoport’un Türkiye’deki ilk etkinliğindeki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilir, Matchy’nin “High on Emotions” adını verdiği son müzik çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

TECHNOPORT PRESENTS: MATCHY | KASTEL İSTANBUL - 8 EYLÜL 2021

Matchy'nin “High on Emotions” isimli son kısaçalarını dinleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...