Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Men In Deck ilk kısaçaları ile dikkatleri üzerine topluyor

2 yapımdan oluşan ‘Need You Go’ adlı kısaçalara ismini veren parça Beatport listelerinde üst sıralarda yer almaya devam ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Ekim 2020
Men In Deck ilk kısaçaları ile dikkatleri üzerine topluyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Eskişehir’in yetiştirdiği yetenekli elektronik müzik ikilisi Men In Deck, yayımladığı ilk kısaçalarıyla başarılı bir grafik çiziyor.

“Need You Go” ve “Let It Happen” adlı iki yapımdan oluşan kısaçalar, geçtiğimiz günlerde Ukrayna merkezli plak şirketi Siona Records’dan çıktı. Kısaçalar, Men In Deck ikilisinin Yiğitoğlu ile ortak yapım parçası olan ilk teklileri “Bleed”i takip ediyor. Tekli, Phobic Recordings’in “Abilities X” isimli derleme albümünde yer almıştı.

Kısaçalara ismini veren parça “Need You Go”, Miss Monique, Bardeeya, Two Are ve Cherry gibi sanatçıların setlerinde destek görürken Beatport listelerinde gözle görülür bir başarı yakaladı. Platformun progressive house en iyi 100 genel sıralamasında 9’uncu sıraya kadar yükselen parça, progressive house hype en iyi 100’de 2’nci ve hype en iyi 100 genel sıralamasında 31’inci sırayı görürken en iyi yeni hype progressive house listesinin Ekim ayı sıralamasında 1’inci sırada yer alma başarısı gösterdi.

Men In Deck ikilisinin yeni kısaçaları “Need You Go”yu aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...