Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Menachem 26 ‘Kumkapı Blues’ ile The Gardens of Babylon’un yeni derlemesinde

Toplam 17 parça içeren ‘The Monastery 2020’ derleme albümü dinleyicilerle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Temmuz 2020
Menachem 26 ‘Kumkapı Blues’ ile The Gardens of Babylon’un yeni derlemesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Son iki yıllık sürede "Nem", "Anka”, "Klob Yasemin" ve "Calexico" gibi Beatport listelerinde yer alan yapımlar üreten, projesinde kendisinden çok büyükbabası ve atalarından miras kalan Sefarad kültürüne odaklanan İstanbullu downtempo prodüktörü Menachem 26, yeni parçası "Kumkapı Blues" ile karşımızda.

Bu yıl iptal olan ya da ertelenen birçok festival gibi The Gardens of Babylon'un sevilen festivali The Monastery de gerçekleştirilemedi. Koronavirüs krizi olmasaydı The Monastery festivali bu yıl 23-27 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Goch kentinde düzenlenecekti.

Ancak The Gardens of Babylon ekibi geçen yıl olduğu gibi bu sene de birçok sanatçının katılımı ile derleme bir albüm hazırladı. Türkiye’den Derun ve Headwaters gibi isimlerin de yer aldığı "The Monastery 2020" isimli toplamada Menachem 26'nın "Kumkapı Blues" isimli açılış parçası, bol synth’li / arpejli bir modern meyhane denemesi olarak kulaklarımıza çınlıyor.

Menachem 26 dışında Niko Schwind, Unders, Noraj Cue, Gorje Hewek ve Madmotormiquel gibi pek çok önemli ismin çalışmalarını da barındıran The Gardens of Babylon'un yeni derleme albümü "The Monastery 2020" tüm dijital platformlarda yerini aldı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...