Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Miami Müzik Haftası’nda beş günlük havuz partisi programı

DJ Mag, Beatport, Repopulate Mars, Solotoko, Hot Creations ve Disco Disco sunumuyla gerçekleşecek parti serisi Sagamore Hotel South Beach’te ziyaretçilerini ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Şubat 2022
Miami Müzik Haftası’nda beş günlük havuz partisi programı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Düzenlendiği her yıl tüm dünyadan on binlerce insanın akın ettiği Miami Müzik Haftası’nın 10. yılının kutlanacağı 2022 buluşması özel bir havuz partisi programına ev sahipliği yapacak.

DJ Mag, Beatport, Repopulate Mars, Solotoko, Hot Creations ve Disco Disco sunumu ile düzenlenecek olan Epic Pool Parties programı beş gün boyunca Miami Müzik Haftası heyecanının önemli uğrak noktalarından biri olacak.

23 Mart Çarşamba günü başlayıp 27 Mart Pazar günü sona erecek olan özel program için şimdiden açıklanan DJ’ler arasında Andrea Oliva, Dennis Ferrer, Honeyluv, Layla Benitez, Marco Faraone ve b2b performanslarıyla Eats Everything ile Mele öne çıkan isimler.

Sagamore Hotel South Beach’te düzenlenecek Epic Pool Parties programına ayrıca 1 Mart’ta iki sürpriz isim ekleneceği öğrenildi. Parti serisi ile ilgili en son gelişmeleri takip etmek için bu sayfayı ziyaret edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...