Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Minstrel’ın ‘Singularis’ teklisine Ege Sağlam dokunuşu

‘Singularis’, Minstrel’ın üçleme serisi kapsamında yayımladığı ikinci tekliydi

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Mayıs 2021
Minstrel’ın ‘Singularis’ teklisine Ege Sağlam dokunuşu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve La Pyramide plak şirketinin kurucusu Ege Sağlam, Minstrel’ın “Singularis” teklisini remiksledi.

Aynı zamanda Burak & Emre ikilisinin bir parçası olan ve 2020’de Minstrel adlı solo projesini hayata geçiren Minstrel (Emre Akçay), üçleme serisinin ikinci teklisi olan “Singularis”i ilk olarak Eylül 2020’de dinleyicileriyle buluşturmuştu. Üçlemenin ilk teklisi “Superiority” Mayıs 2020’de, “Singularis”i takip eden üçüncü tekli “Siege” ise Ocak 2021’de çıkmıştı.

Bulgar bir halk şarkısına ait sözlerden kesitler içeren “Singularis”e Ege Sağlam’ın yaptığı remiks ilk olarak Mart sonunda Future Forward Music’in 44 sanatçıyı bir araya getirdiği “The Void” derleme albümünde miks versiyonu ile müzikseverlerle buluşmuştu.

Prodüktörlük kariyerine geçen yıl çıkarmaya başladığı parçalarla resmiyet kazandıran Ege Sağlam ise “Keops” ve “El Khufra” teklileriyle dikkat toplamıştı.

Her iki sanatçı ayrıca tam kapanma sonrası festival sahnelerinde boy göstermeye hazırlanıyor. Ege Sağlam Mayıs sonunda Magic Break, Haziran başında ise Wonderland festivallerinde sahne alacak. Minstrel ise 27-30 Mayıs arasında Bodrum'da düzenlenecek Majalis Festival'da Triart ile birlikte b2b performans sergileyecek.

La Pyramide Music’ten çıkan remiksi aşağıda dinleyebilirsiniz.

Ege Sağlam

Minstrel

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...