Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Mind Against, Marvellous Island Festivali İçin Açıklananlar Arasında

İkili, M Music Presents etkinlikleri kapsamında 26 Nisan’da İstanbul RX’te olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Nisan 2019
Mind Against, Marvellous Island Festivali İçin Açıklananlar Arasında

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 26 Nisan’da RX kabininde performans sergileyecek olan Mind Against, 8-9 Haziran’da Paris’te düzenlenecek Marvellous Island Festivali’nin ilk günü olan 8 Haziran programında sahneye çıkacak sanatçılar arasında.

Bu yıl 7. kez düzenlenen Marvellous Island festivali birbirinden değerli isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Mind Against’in yanı sıra Nina Kraviz, Marcel Dettmann ve üyesi Frank Wiedemann'ın M Music Presents kapsamında 27 Nisan'da Module sahnesinde olacağı Âme, Marvellous Island festivalinin göz dolduran diğer isimleri arasında yer alıyor.

Paris’in Torcy Vaires plajında, 4 farklı sahnede yerel ve uluslararası sahneden 50’den fazla sanatçıyı ağırlayacak Marvellous Island festivali, müzikseverlerin yazın ilk haftalarında plaj, doğa ve müziğe doyacakları 32 saatlik bir festival deneyimi sunuyor.

Festivalin ilk gün programında festival ekibi, karanlık ve melodik setleri ile Berghain’ın resident DJ’i Kobosil, Dixon ile birlikte yürüttükleri Innervisions plak şirketi ile Dünya elektronik müzik sahnesine önemli katkıları bulunan Alman ikili Âme, Life and Death ile başlayan serüvenlerinin ardından Tale of Us’ın desteğiyle tüm dünyaya ulaşmayı başaran Mind Against ve Marcell Dettmann, Satori, Konstantin Sibold, Giorga Angiuli ve bir diğer M Music Presents sanatçısı TERR gibi isimlere yer veriyor.

İkinci gün programında 2017 yılında Mixmag tarafından yılın DJ’i seçilen, son yıllarda Çin Seddi’nden Eiffel Kulesi’ne geniş yankı uyandıran DJ setleri ile Nina Kraviz, Berlinli techno ikilisi FJAAK, Loco Dice, Monika Kruse gibi isimlerin yanı sıra RAG, Ma Čka, Molécule gibi yerel sahneden sanatçılar yer alıyor.

Ekip geçtiğimiz senelerde Ben Klock, Ellen Allien, Boris Brejcha, Adam Beyer ve Stephan Bodzin gibi önemli isimleri ağırlamıştı.

Paris şehir merkezinden 20 km uzaklıkta bulanan, metro ve shuttle servisleri ile ulaşımın sağlandığı festival alanı, ekipmanları ile gelen kamp severler için çadır alanları, daha rahat bir konaklamayı tercih etmek isteyen müzikseverler için ise 5 kişi kapasiteli teepee (tipi) çadırları gibi konaklama seçenekleri sunuyor.

Marvellous Island 2019'un teaser videosunu aşağıda izleyin.

Haziran'ın ilk haftasındaki bu festivale ilişkin daha ayrıntılı bilgi için burayı tıklayın. Mind Against, Frank Wiedemann (Âme) ve TERR'i bu hafta İstanbul'da dinlemek için M Music Presents'in internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...