Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Murat Uncuoğlu ve Alican Klein Garten'da ikinci kez b2b performans sergileyecek

11 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek etkinlikte ayrıca Alp Yargı ve Kolja da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Ağustos 2021
Murat Uncuoğlu ve Alican Klein Garten'da ikinci kez b2b performans sergileyecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Murat Uncuoğlu ve Alican, 11 Ağustos Çarşamba günü Klein Garten sahnesinde ikinci b2b performanslarına imza atacak.

14 Temmuz'da Klein sahnesinde ilk b2b performanslarıyla müzikseverlerin karşısına çıkarak çok konuşulan bir gecenin mimarları olan Murat Uncuoğu ve Alican, yoğun istek üzerine aynı lokasyonda 11 Ağustos'ta yeniden müzik tutkunlarıyla bir araya gelecek.

Profesyonel kariyerine 1987 yılında başlayan, Londra'da ses mühendisliği ve prodüksiyon eğitimini tamamlayıp 1994'te yurda dönmesini takiben sadece Türkiye'de değil yapımları ve setleriyle dünya çapında ün kazanan Uncuoğlu, son olarak Schtu'nun “Siberian Express” isimli parçasını remikslemişti.

Murat Uncuoğlu’ya kabin başında eşlik edecek Alican ise Türkiye ve Avrupa'daki çeşitli etkinliklerde aldığı sahnelerin yanı sıra International DeeJay Gigolo Records, Kompakt, Stil vor Talent, Multinotes, Engrave ve Get Physical gibi plak şirketlerinden çıkardığı yapımlarla elektronik müzik sahnesinde adından söz ettiren isimlerinden biri. Ayı zamanda Uncuoğlu ile birlikte Isolate plak şirketinin kurucularından biri olan sanatçı, 23 Temmuz’da 6 parçadan oluşan “Reflections” kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturmuştu.

Klein Entertainment ve Over Daze sunumuyla gerçekleşecek etkinlik, bu özel b2b şovun yanı sıra Alp Yargı ve Kolja'nın performanslarına da ev sahipliği yapacak.

11 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye ve biletlere bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

MURAT UNCUOĞLU B2B ALİCAN | KLEIN GARTEN, 11 AĞUSTOS 2021, ÇARŞAMBA

Murat Uncuoğlu ve Alican'ın en yeni müzik çalışmalarını dinleyin!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...