Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

New York’ta kulüpler 2 Nisan’dan itibaren %33 kapasiteyle açılabilecek

Sosyal mesafe ve maske kullanımı zorunlu olmaya devam edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Mart 2021
New York’ta kulüpler 2 Nisan’dan itibaren %33 kapasiteyle açılabilecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

New York valisi Andrew Cuomo, kültür-sanat ve eğlence sektörlerindeki tüm etkinliklerin sınırlı kapasite ile 2 Nisan’dan itibaren düzenlenebileceğini açıkladı.

Karar, gece kulüplerini de içeriyor ve %33 kapasite ile açılmalarına izin veriliyor. Söz konusu yüzdelik sınırın kapalı mekanlardaki gerçek karşılığı 100, açık alanlardaki karşılığı ise 200 kişilik sınır olarak uygulanacak. Etkinlikten önce tüm katılımcıların koronavirüs test sonuçları negatif çıkarsa, kapalı mekanlardaki kapasite 150’ye, açık alanlardaki kapasite de 500’e çıkarılabilecek.

Sosyal mesafe kurallarının ve maske kullanımının zorunlu olmaya devam edeceği bu yeni dönem, eyaletin 23 Şubat’ta büyük konser / spor alanlarını sınırlı kapasiteyle açma kararını takip ediyor.

Buna rağmen, New York’taki kulüpler, söz konusu normalleşme açıklamalarına rağmen etkinlik düzenlemek için acele etme niyetinde değil. Nowadays, Knockdown Center ve Mood Ring gibi kimi kulüpler, sınırlı kapasite ve sosyal mesafe / maske zorunluluğunun insanların rahatlıkla dans edebileceği koşulları yaratmadığını belirterek tam normalleşmeyi beklemenin kendileri için daha isabetli olacağını düşünüyor.

[Kaynak: Billboard & RA]

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...