Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Street food konsepti ve dans müziğinin buluştuğu yeni mekan: Ground

Ankara’nın önde gelen kulüplerinden Kite bünyesindeki mekan 6 Mart’ta açılıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Mart 2021
Street food konsepti ve dans müziğinin buluştuğu yeni mekan: Ground

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Başkentin önde gelen gece kulüplerinden Kite bünyesinde açılışı 6 Mart’ta yapılacak Ground adlı yeni mekan, street food konseptini Ankara’da dans müziğiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

DJ performanslarının eşlik edeceği hafta sonu programlarında ilk etapta saat 13:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Ground, 6 Mart’ta UGR ve Çınar Uğurlu'yu, 7 Mart’ta ise Gande ve Uygar Pulat’ı kabininde konuk edecek.

Avrupa şehirlerini gezerken tanık olduğumuz street food konseptiyle Ayrancı semtinin en yeni mekanlarından biri olan Ground, benzersiz tatlardan oluşan menüsü ile sokak lezzetlerinin en seçkin yemeklerini semt sakinlerine tanıtmak ve dünya kahvelerinden aromatik çaylara, premium içkilerden benzersiz kokteyllere varan seçenekleriyle alışılmışın dışında bir hizmet sağlamak üzere yola çıkıyor.

Sokak lezzetlerini fine dining merkezli deneyimli şeflerini gastronomik bakış açısıyla yeniden değerlendirecek Ground, Ayrancı’nın yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Hafta sonu her Cumartesi gecesi elektronik müzik alanında başarısını kanıtlamış müzisyenleri ağırlayacak mekan, Ground Zero adını verdiği bu etkinliklerde pandemi şartları yüzünden zor durumda kalan müzisyenlerin yanında olmayı amaçlıyor.

Mevcut sosyal mesafe kuralları uyarınca kapasitenin maksimum 70 kişi ile sınırlandırılacağı etkinliklerin bu hafta sonu gerçekleşecek açılış günleri sadece davetlilere açık olacak. Ground’dan en yeni duyuru ve haberlere bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...