Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Non Square ilk kısaçaları ‘Hold On’dan ilk teklisini paylaştı

Teklinin radyo prömiyeri BBC Radio 6 Music’te yapıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Kasım 2020
Non Square ilk kısaçaları ‘Hold On’dan ilk teklisini paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren DJ/prodüktör Non Square (Korhan Oraydın), 4 Aralık’ta çıkaracağı ilk kısaçalar çalışmasından ilk teklisini paylaştı.

“Hold On” adlı kısaçalara ismini veren parçayı müzikseverlerle paylaşan Non Square’in mikro seslerle duygu yoğunluklu pad’leri bütünleştirdiği kısaçaları Max Cooper’ın plak şirketi Mesh’ten çıkacak.

Teklinin radyo prömiyeri 20 Ekim’de Mary Anne Hobbs’un BBC Radio 6 Music’teki programında yapıldı. Programa bir ses kaydıyla konuk olan Non Square, Türkiye’de farklı disiplinlerde üretilen iyi işlerin yeterince takdir görmediğini belirterek “Hold On”u karşılaştığı tüm güçlüklere rağmen hayallerine tutunma düşüncesiyle yaptığını söyledi.

“Hold On” hakkında basın bülteni aracılığıyla düşüncelerini paylaşan Max Cooper ise şu ifadeleri kullandı: “Korhan’ın müziği bana fikirlerinin gücüyle tanıtıldı. Değişen yapılar ve hislerle doluydu ve dinleyeni hemen içine çekiyordu. Ancak uzun uzun dinledikçe her parçanın içindekileri hakkını vererek anlamaya başladım. Bunun ilk kısaçaları olması da şaşırtıcı, Non Square'in bu kadar ileri düzeyden başlayarak nereye gideceğini görmek heyecan verici olacak. İstanbul ve genel olarak Türkiye, son yıllarda pek çok harika şovun, ziyaretin ve arkadaşlığın kaynağı oldu. Bu yüzden orada gelişen heyecan verici şeylerle plak şirketi olarak bu yeni bağlantıyı kurmuş olmaktan dolayı gerçekten mutluyum.”

Non Square’in ilk kısaçalarından paylaşılan tekliyi aşağıda dinleyebilir, tüm çalışmaya bu bağlantıyı kullanarak ön sipariş verebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...