Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Yeni Oceanvs Orientalis projesiyle gizem dolu bir âlem

Oceanvs Orientalis ve Tooker iş birliğiyle hazırlanan çalışmaya Acid Pauli remiksiyle katkı sundu

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Aralık 2023
Yeni Oceanvs Orientalis projesiyle gizem dolu bir âlem

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Oceanvs Orientalis (Şafak Öz Kütle), dünyanın dört bir yanında yoğun bir performans yılı geçirdikten ve Crosstown Rebels’in Space Miami’de gerçekleştirdiği Rebel Rave’de dikkat çekici bir performansa imza attıktan sonra, Tooker ile yepyeni iş birliğini dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Ortak üretimlerine bir süredir setlerinde yer veren her iki sanatçının ruhu okşayan ‘II Lupo’ parçasına Acid Pauli remiks çalışmasıyla katkı sundu.

Basın bülteni aracılığıyla açıklamalarda bulunan Oceanvs Orientalis, “Projenin hikayesi yaklaşık iki yıl öncesine dayanıyor. Arkadaşım Chris (Tooker) İstanbul’daki stüdyomu ziyaret etmişti. Sıradan bir sohbetten sonra, konuşmalarımızda ara sıra kullandığımız Türkçedeki 'Kurt kanın tadını aldı bir kere' deyişi üzerine konuşmaya başladık. Bu deyişin anlamını detaylıca açıklarken, Chris aniden kalem ve kağıt alıp sözler yazmaya başladı. Saniyeler içinde bu deyişi bir şarkıya dönüştürdü. Hemen ardından bas dizisini ve akor yürüyüşlerini yazmaya başladım ve akşamı çeşitli atmosferler yaratıp manipüle ederek geçirdik. İtalyanca yazdığı ve okuduğu seksi ve biraz ürkütücü sözler, arka plandaki kurt sesleriyle birleşince, gerçek bir kurt hikayesi ortaya çıktı” dedi.

‘II Lupo’, etkileyici synth kompozisyonu ve yankılanan kurt ulumaları ile ürkütücü bir atmosfer yaratıyor ve dinleyenleri gizem ve cazibe dolu bir âleme taşıyor. Kendine has dokunuşunu katan Acid Pauli, kozmik bir ses evreni yaratarak melodik deneyimi zenginleştiriyor ve parçaya ekstra bir ses şöleni kazandırıyor.

Crosstown Rebels etiketiyle çıkan çalışmayı aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...