Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Öğrencilerini her sabah güne tech-house müzikle başlatan öğretmen viral oldu

Mr. P, nam-ı diğer Tech House Teacher’ın viral olan TikTok videosu milyonlarca kez izlendi

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Nisan 2022
Öğrencilerini her sabah güne tech-house müzikle başlatan öğretmen viral oldu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Chicago’da öğretmenlik yapan Jake Shoredrive’ın öğrencilerini her sabah tech-house müzik dinleterek güne başlatması ve paylaştığı videolar TikTok’ta viral oldu ve milyonlarca kez izlendi.

Öğrencilerinin Mr. P diye hitap ettiği, TikTok’ta ise Tech House Teacher olarak tanınan Jake Shoredrive, aynı zamanda DJ ve prodüktör. Okuldaki iş hayatının dışında yaptığı müzikleri 2020’den bu yana Hood Politics, Phunk Junk Dark ve Gangsta House Rowdy Records gibi plak şirketlerinden yayımlıyor.

Öğretmenin TikTok’ta viral olan videosu, bir öğrencisinin kendisine yazdığı, “Mr. P, sabahları okula geldiğimizde lütfen bize house müzik çalmaya devam eder misiniz? Bu beni gerçekten mutlu ediyor ve güne iyi hazırlanmamı sağlıyor” ifadelerini içeren bir notun görüntüsüyle başlıyor ve devamında Shoredrive’ın okuldaki spor salonunu gece kulübüne dönüştürdüğü enstantaneler göze çarpıyor.

Videoyu aşağıda izleyebilir, Jake Shoredrive’ın öğrencileriyle elektronik müzik üzerinden kurduğu bağı gözler önüne seren diğer videoları görmek için buradan profilini ziyaret edebilirsiniz.

Jake Shoredrive'ın kendi prodüksiyonlarını dinlemek için tıklayın!

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...