Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Peggy Gou yeni tekli çıkardı: ‘Nabi’

‘Nabi’, sanatçının iki yıl aradan sonra gelen ilk müzik çalışması oldu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MOK JUNG WOOK
  • 8 Haziran 2021
Peggy Gou yeni tekli çıkardı: ‘Nabi’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Peggy Gou, kurucusu olduğu plak şirketi Gudu Records’dan “Nabi” isimli yeni bir tekli çıkardı.

Parça, Peggy Gou’nun ilk kez bir vokalist ile iş birliğine gittiği çalışması olarak aynı bir önem taşıyor. Projeye vokalde katkı sağlayan Güney Koreli sanatçı OHHYUK, aynı zamanda indie müzik grubu Hyukoh’un solisti ve gitaristi.

“Nabi”, sanatçının 2019 yılında yayımladığı “Starry Night” çalışmasından sonraki ilk yeni parçası ve bu yaz çıkacak iki yeni çalışmasının ilki.

Yeni teklisi hakkında açıklamalarda bulunan Peggy Gou, “İnsanlar parçalarımı dinlediği zaman umut ve pozitif enerji hissiyatıyla dolmalarını istiyorum. ‘Nabi’ çalışmasındaki temel amaç tam da bu. Geride bıraktığımız yıl hepimizi oldukça yordu, yeni parçam ile hayatlarımızdaki olumsuzluklarla ve problemlerle yüzleşmeye kapı aralayarak onların üstesinden gelmemiz gerektiği mesajını vermek istedim. İnsanlar ‘Nabi’yi dinlediği zaman anlattığım bu iyileştirici hislerle çevrelenecek. Herkese ‘artık iyiyim’ dedirtecek bir his bu bahsettiğim. Bu çalışmanın üretim aşamasında bana ilham veren parçaları dinlerken ben de bunu hissetmiştim” ifadelerini kullandı.

OHHYUK ise, “COVID-19, tüm toplumlarda derin değişimler yarattı ve artık üzerinden uzun bir zaman geçti. ‘Nabi’, bir kelebek olup eski güzel günlerde uçma isteği uyandırıyor” dedi.

Peggy Gou’nun yeni teklisini aşağıda dinleyebilir, bu bağlantı aracılığıyla tüm platformlardan erişebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...