Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Radyo Boğaziçi'nin 15. Battle of the DJs yarışmasına başvurular devam ediyor

Amatör DJ’lere elektronik müzik yolculuklarında önemli kapılar açmayı hedefleyen yarışmaya başvuruların son günü 22 Mayıs

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Mayıs 2022
Radyo Boğaziçi'nin 15. Battle of the DJs yarışmasına başvurular devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Radyo Boğaziçi, bu yıl 15’incisi organize edilecek Battle of the DJs yarışmasının detaylarını duyurdu. Jürisi, ödülleri, final gecesi ve geri kalan her şeyiyle bir üniversite kulübü etkinliğinden çok daha fazlası olan Battle of the DJs, her zaman olduğu gibi bu yıl da amatör DJ’lere elektronik müzik yolculuklarında yeni kapılar açmayı hedefliyor.

Yarışmanın jürisinde Alan Cutt, Anna Reusch, Evrim De Evrim, Mehmet Akar, Procombo ve Sezer Uysal yer alıyor. Başvurular tamamlandıktan sonra jüri tarafından belirlenecek finalistler, 12 Haziran’da Boğaziçi Üniversitesi Güney Meydan’da gerçekleştirilecek finalde performans sergileyecek. Final etkinliğinde ayrıca, Anna Reusch ve Mehmet Özbek de sahnede olacak.

Yarışmanın birincisini %100 burslu müzik prodüksiyonu ve DJ’lik eğitimi, The Falls etkinliklerinden birinde çalma fırsatı ve SonarHouse akademide geçerli olacak 5000 TL değerinde çek bekliyor olacak. Yarışmanın ikincisi, %100 burslu DJ’lik eğitimi ve life from istanbul için set kaydetme hakkına sahip olurken, yarışmayı üçüncü sırada tamamlayan kişiye ise SonarHouse akademide %50 burslu DJ’lik eğitimi verilecek. Bir özel ödül de RX’ten geliyor olacak; RX ekibi, yarışmayı ilk üç sırada tamamlayanlar arasında kendi belirleyeceği bir isme kulüpte çalma şansı tanıyacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, SoundCloud hesaplarına yükleyecekleri 30 dakikalık setlerini [email protected] adresine 22 Mayıs Pazar saat 23:59’a kadar göndermesi gerekiyor. Başvuru süreci ve ödül dağılımı ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantılara tıklayın.

15. Battle of the DJs yarışması Facebook etkinlik sayfası
Radyo Boğaziçi

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...