Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Da Poet ve İdil Meşe’nin ortak projesi Rain Lab’den yeni şarkı: ‘Zaman Yolcusu’

‘Zaman Yolcusu’ ve Rain Lab’in bir önceki teklisi ‘Bir Dost Ararım’, İstanbul Binbirdirek Sarnıcı'nda yankılandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Şubat 2023
Da Poet ve İdil Meşe’nin ortak projesi Rain Lab’den yeni şarkı: ‘Zaman Yolcusu’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Beatmaker ve MC Da Poet ile şarkı yazarı ve vokalist İdil Meşe, trip hop projeleri Rain Lab altındaki yeni çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Modern zaman hikayelerini elektronik bir tavırla anlatan Rain Lab, Da Poet’in hip-hop’u ve turntablism’iyle, İdil Meşe’nin berrak vokalinden dökülen hikayelerini birleştiriyor. Red Bull Warm Up yarışmasında ‘Mountain Sperrins’ ve ‘Rosetta’s Song’ şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Rain Lab ikilisi, ilk teklileri ‘Infatuation’ı Red Bull Berlin Stüdyoları’nda kaydetti. Rain Lab, Kayra’nın da dahil olduğu teklisi ‘Kış Uykusu’nu ve projeleri ile aynı ismi taşıyan ‘Rain Lab’ isimli albümlerini 2020’de Nuhado Records etiketiyle çıkardı.

Geçtiğimiz yıl ‘Bir Dost Ararım’ adlı bir diğer teklisi ile dikkatleri üzerine toplamaya devam eden Rain Lab’in bu yılki ilk resmi müzik çalışması olarak yayımlanan ‘Zaman Yolcusu’, bir kahramanın içinde bulunduğu gerçeklikten, dijital çağın sahteliğinden ve varolmanın ağırlığından kaçmak için uzay ve zaman yolculuğu hayali kuruyor. Füturistik ve enerjik öğeler barındıran şarkı, izolasyon ve benlik kaybı gibi zor konuları parodiye yakın bir duyguyla işliyor. Feminen ve parlak vokaller, yüze çarpan hip hop cümleleriyle çarpışırken, güçlü bir bas, 90’lar stili ritimler ve sinematik synth sesleri hikayeyi sesle örüyor.

‘Zaman Yolcusu’, Binbirdirek Sarnıcı'nda çekilen video eşliğinde paylaşıldı.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...