Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Kalabalık ortamlarda kullanım için ses yükseltici özelliğe sahip yüz maskesi geliştirildi

Zephyr Pro, ilgi çekici özelliklerinin yanı sıra güvenlikten de ödün vermiyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Ocak 2022
Kalabalık ortamlarda kullanım için ses yükseltici özelliğe sahip yüz maskesi geliştirildi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Razer firmasının Zephyr Pro adını verdiği yeni yüz maskesi modeli, eğlence sırasında güvende kalmak ve maskesini çıkarmadan çevresindekiler tarafından rahatça duyulmak isteyenler için tasarlandı.

Zephyr Pro, değiştirilebilir iki yönlü N95 hava filtrelendirme ünitesi yer alan transparan bir görünüme sahip. Entegre uygulaması sayesinde farklılaştırılabilir ışık yerleştirmeleri de maskeyi görsel açıdan çekici kılıyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan üründe, maske kullanan kişilerin konuşma seslerini dışarıya yükselterek veren özellik sayesinde, çevredeki ses seviyesinin yüksek olduğu ortamlarda karşılıklı sohbetler daha güvenli ve daha zahmetsiz hale geliyor. Işıklandırma sistemi ise yalnızca maskeyi görsel açıdan zenginleştirmekle kalmıyor, ağız bölgesini de aydınlatarak konuşma eylemini söz konusu ortamlarda daha anlaşılır hale getirmeye yardımcı oluyor.

Firmanın basın açıklamasında ürünün çeşitli sağlık uzmanları, maske yapımında profesyonel seviyeye ulaşmış işletmeler ve mühendislerle ortak çalışma sonucu ortaya çıkarıldığı bilgisine yer verildi.

Firmanın daha önce piyasaya sürdüğü ve ses yükseltme özelliği olmayan bir alt modeli olan Zephyr’in mevcut satış fiyatı 99 dolar. Henüz piyasaya sürülmeyen Zephyr Pro’nun bu yıl içinde siparişe açılması bekleniyor.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...