Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

AIAIAI müzik prodüksiyonu için tasarlanan dünyanın ilk kablosuz kulaklığını tanıttı

Kulaklığın geliştirilme aşamasında Richie Hawtin ile iş birliğine gidildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Aralık 2021
AIAIAI müzik prodüksiyonu için tasarlanan dünyanın ilk kablosuz kulaklığını tanıttı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kopenhag merkezli kulaklık markası AIAIAI ve Richie Hawtin, dünyanın müzik prodüksiyonu için geliştirilen ilk kablosuz kulaklığını tanıttı.

Geliştirme aşamasına Richie Hawtin başta olmak üzere farklı tarzlardan çeşitli müzik profesyonellerinin katkı sunduğu AIAIAI’ın TMA-2 Studio Wireless+ modeli, barındırdığı W+ Link adlı yeni nesil teknolojisiyle ses duyumundaki gecikmeyi çok büyük oranda minimize edebiliyor ve kayıpsız ses kalitesi deneyimi vaat ediyor.

2 saatlik şarj süresine ve uzun ömürlü bataryaya sahip olan kulaklık, tek dolumda 80 saatten fazla kullanılabiliyor. AIAIAI’ın kendi biyodiyafram hoparlörleri S05 ile donatılan kulaklık, karbon salınımsız elastik Alcantara materyaliyle kaplı ultra yumuşak kulak üstü köpük yastıkları ile üst düzey kullanım konforu sağlıyor.

Üç yılı aşkın süreye yayılan geliştirme aşamasını tamamladıktan sonra tanıtılan TMA-2 Studio Wireless+ ile ilgili Richie Hawtin, “İçinde bulunduğumuz dönemde temiz ses kalitesi için kablolara bağlanmak modası geçmiş bir deneyim. TMA-2 Studio Wireless+, bağlı kalmak zorunda olduğunuz cihazlardan sıyrılıp özgür hareket etmenizi sağlayarak en iyi sesi yakalarken artan yaratıcılık seviyenizle sizi bir adım öteye taşıyacak” değerlendirmesinde bulundu.

Ocak 2022’de satışa çıkacağı açıklanan kulaklık ön siparişe açıldı. Bu sayfayı ziyaret ederek TMA-2 Studio Wireless+ hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...