Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Reinier Zonneveld ‘Aliens On The Beach’ serüveni için 12 Eylül’de İstanbul’da

Zonneveld’in 4 saatlik setiyle sahne alacağı buluşma Kafes x Suma Beach’te gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Eylül 2021
Reinier Zonneveld ‘Aliens On The Beach’ serüveni için 12 Eylül’de İstanbul’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dans pistlerindeki sinerjiyi açığa çıkaran ve uzun saatlere yayılan canlı performanslarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hollandalı DJ/prodüktör Reinier Zonneveld, 12 Eylül’de 4 saatlik şovuyla Kafes x Suma Beach’te olacak.

Happy Memories Happening (HMH) sunumuyla gerçekleşecek etkinlikten kısa bir süre önce Zooneveld, plak şirketi Filth on Acid’in 100’üncü kataloğunu yayımlamanın heyecanını yeni bir kısaçalar ile yaşayacak. Sanatçının üç parça içeren ve 3 Eylül’de çıkacak olan “CSE” adlı kısaçaları, çalışmaya ismini veren parçanın haricinde “Only One Way” ve “Chord Rave” parçalarıyla şimdiden ilgi uyandırmaya başladı.

Bu sonbahar Zonneveld için oldukça heyecan verici geçeceğe benziyor. Sanatçı ayrıca gelecek ay Awakenings Festival iş birliğiyle ADE kapsamında Amsterdam’ın en büyük arenası Ziggo Dome’da 13.000 kişi kapasiteli bir şov gerçekleştirecek.

12 Eylül Pazar günkü “Aliens On The Beach” etkinliği için açıklanan diğer isimler ise Mees Salomé, Volkan Gündüz, Özlem Jane, Furkan Kurt b2b Kerem Tekinalp, Doruk Güralp, Hknc ve Amiri b2b Nhctopilia.

Aliens On The Beach” etkinliği biletlerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilir, Reinier Zonneveld’in yeni kısaçalar albümü “CSE”yi buradan inceleyebilirsiniz.

HMH PRESENTS: ALIENS ON THE BEACH | REINIER ZONNEVELD - 12 EYLÜL 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...