Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ricardo Villalobos, Cassy, Marco Carola ve daha fazlası SXM Festival'ın ilk etap sanatçıları arasında

SXM Festival, 11-15 Mart 2020 tarihleri arasında Saint Martin Adası'nda gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Kasım 2019
Ricardo Villalobos, Cassy, Marco Carola ve daha fazlası SXM Festival'ın ilk etap sanatçıları arasında

SXM Festival'ın şimdiden heyecan uyandıran 2020 programının detayları ortaya çıkmaya başladı. Açıklanan ilk etap sanatçılar arasında Ricardo Villalobos, Cassy, Sonja Moonear ve Marco Carola gibi isimler dikkat çekiyor.

Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda yer alan Saint Martin Adası'nın cezbedici sahillerinde düzenlenecek festival, 11-15 Mart 2020 tarihleri arasında beş gün boyunca dünyanın önde gelen yeteneklerine sahnesinde yer verecek.

Gelecek yılki sahne listesinde yukarıdaki isimlere ek olarak Bedouin, Blond:Ish, DJ Tennis, Enzo Siragusa, Jan Blomqvist, Rony Seikaly, Serge Devant, wAFF ve YokoO da performansları heyecanla beklenen sanatçılar arasında.

Dört yılı geride bırakarak beşinci organizasyonuna hazırlanan SXM Festival'ın kurucusu Julian Prince, "Aradan geçen dört yıl içinde dans müziği tutkunlarını Saint Martin Adası'nın güzellikleriyle bütünleştirmek konusunda ideal ortamı yarattık. SXM Festival, gün doğumundan gün batımına kadar süren zengin müzik programı ve misafirlerine adada kendilerini küresel bir topluluğun parçası hissetmelerini sağlayan atmosferiyle türünün tek örneği" açıklamasında bulundu.

2017'deki kasırgaların adada yarattığı yıkımın ardından Two Bunch Palm ve Les Amis du SXM Festival Foundation adlı iki yardım vakfı kuran festival yöneticileri, adadaki afet mağdurlarına maddi yardımda bulunmuştu. Bu iki vakıf, Saint Martin adasının gelişmesi için halen aktif şekilde çalışmalarını sürdürmekte.

İlk etap sanatçı listesindeki tüm isimleri aşağıda görebilir, SXM Festival 2020'de yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Festivalin bu yılki etkinliğinden görüntüler içeren aftermovie videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...