Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ryan Elliott Nina Kraviz’in “Skyscrapers” parçasını remiksledi

Ryan Elliott, 2 Ekim Cumartesi günü Kite’ın 9. yıl kutlamaları kapsamında başkentli müzik tutkunlarının karşısında olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Eylül 2021
Ryan Elliott Nina Kraviz’in “Skyscrapers” parçasını remiksledi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Berlin’de sürdüren Amerikalı DJ ve müzik yapımcısı Ryan Elliott, Nina Kraviz’in bu yaz çıkardığı “Skyscrapers” teklisini remiksledi.

Başkent Ankara’nın önde gelen kulübü Kite’ın 9’uncu kuruluş yılı kutlamaları kapsamındaki etkinlik serisinin 2 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek buluşmasında kabin başına geçecek olan sanatçı, Kraviz’in teklisine iki farklı düzenleme ile kendi yorumunu kattı. House türünün egemen olduğu remiksin yanı sıra techno’nun derin ses evreninden izler taşıyan bir başka remiks daha müzikseverlerle paylaşıldı.

Remiks paketinde Ryan Elliott haricinde Vladimir Dubyshkin, Solomun ve geçtiğimiz aylarda miks serimizin konuğu olan PTU’nun da remiksleri bulunuyor. Ryan Elliott ayrıca bu yıl Marcel Dettmann’ın “The State of Art” kısaçalarına ismini veren parçaya yaptığı düzenleme ile de beğeni toplamıştı.

2 Ekim Cumartesi günkü etkinlikte Ryan Elliott ile birlikte UGR de sahne alacak bir diğer DJ olacak.

Ryan Elliott’ın “Skyscrapers” için hazırladığı remiksleri aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

KITE PRESENTS: RYAN ELLIOTT, UGR | 2 EKİM 2021, CUMARTESİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...