Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sam Blacky yeni kısaçalarından son tekliyi paylaştı: ‘Salvador’

Parça, ‘Bogota’ kısaçaları öncesi paylaşılan son tekli oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Ekim 2023
Sam Blacky yeni kısaçalarından son tekliyi paylaştı: ‘Salvador’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sam Blacky, yeni tech-house teklisi “Salvador”u paylaştı.

Temmuz'da yayınlanan "Munca" ve Nisan'da dinleyiciyle buluşan "Bogota" ile birlikte yeni "Bogota" EP'sini tamamlayan “Salvador”, yakında çıkacak "Bogota" kısaçalarından paylaşılan son tekli oldu. Parıltılı melodiler ve derin, dalgalanan bas tonlarıyla başlayan parça, Sam'in vurmalı enstrümanlar ve kabilesel vokaliyle ses sihrini örmesine olanak tanıyor.

Yeni parçasıyla ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı, “Dans müziği sahnesindeki yolculuğuma başladığımdan beri seyahat etmek, benim için en büyük ilham kaynağı oldu. Farklı kültürlere kendimi kaptırmak ve dünyanın dört bir yanından insanlarla bir arada olmak, ruhumla yankılanan müzikleri stüdyoda oluşturabilmem için bana gerekli araçları sundu. 'Salvador' ve 'Bogota' EP'sindeki tüm parçalar, son 12 aydaki seyahatlerimden gelen duyguları yakalıyor. Bugünkü beni şekillendiren ve benimle kalan ritim ve seslere ışık tutuyor. Keyifle dinlemeniz dileğiyle!” dedi.

Sam Blacky, dinleyicilerini ilham aldığı egzotik mekanlara müzikle taşımada bir uzman. "Salvador" ile Afrobeats, kabile ritimleri ve Latin melodilerine olan sevgisini sürdüren sanatçı; berrak mavi deniz ve beyaz kumlu plajlarla sınırlandırılmış derin ormanda gerçekleşen partileri hatırlatan bir eser ortaya çıkarmış.

"Salvador", Sam'in dünya genelindeki sık canlı performanslarında bolca yer bulacak gibi görünüyor.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...