Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Seko, SUNWAVES Festival’ın 30’uncu buluşmasında sahne alıyor

Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Loco Dice, tINI, Jamie Jones ve AMÉMÉ dahil 90 sanatçının sahne alacağı Romanya festivali 3 Mayıs'a kadar devam ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Nisan 2023
Seko, SUNWAVES Festival’ın 30’uncu buluşmasında sahne alıyor

DJ/prodüktör Seko (Serkan Gündüç), yıldız geçidi gibi kadrosuyla göz dolduran SUNWAVES Festival’ın 27 Nisan'da başlayan ve 3 Mayıs'a kadar devam edecek olan 30’uncu organizasyonunda sahne almaya hazırlanıyor.

İlk organizasyonunu yaptığı günden bu yana 16 yılı geride bırakan, Romanya’nın önde gelen müzik festivallerinden biri olan SUNWAVES, 30’uncu buluşmasına özel dopdolu bir sahne programı hazırladı. Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Loco Dice, tINI, Jamie Jones ve AMÉMÉ dahil 90 sanatçının dört farklı sahnede performans sergileyeceği SUNWAVES Festival, Romanya’nın Karadeniz kıyısındaki sahil kentlerinden Constanta’daki Mamaia Nord’da müzik tutkunlarını konuk edecek.

Aural Eye, Cote, MMVisual ve Noetic’in görsel şovlarıyla sahne programının zenginlik kazanacağı festival programında Seko’nun performansı, 2nd Stage’de 30 Nisan sabahı gerçekleşecek.

Stüdyosunda verimli bir 2022 yılı geçiren sanatçı, son olarak sırasıyla ‘Libre la Vida’, ’Siempre’ ve ’NFS030’ projelerini dinleyicileriyle buluşturmuştu.

SUNWAVES Festival’ın 2023 ilkbahar programının biletlerine buradan ulaşabilir, tüm sanatçıları aşağıda inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...