Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Serkan Temizer’in yeni çalışması ‘CINGAR’ ile büyülü bir müzik yolculuğu

Sanatçı, yeni müzik projesinde Alper Yiğit ile iş birliğine gitti

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Kasım 2023
Serkan Temizer’in yeni çalışması ‘CINGAR’ ile büyülü bir müzik yolculuğu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Resmi platformlardaki ilk projesini Solani Records’dan “The Wind” ismi ile yayımlayan ve müzik platformlarında dinlenme listelerinde büyük bir beğeni toplayan DJ/prodüktör Serkan Temizer, “CINGAR” isimli etnik ve oryantal esintilerle örülü melodik elektronik teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Alper Yiğit ile birlikte hazırladığı teklisinin dünyaca ünlü plak şirketi Cafe De Anatolia aracılığı ile piyasaya süren Serkan Temizer, çalışma piyasaya çıktıktan sonraki ilk birkaç gün içinde listelerde önemli bir başarı yakaladı. Dünyanın en kapsamlı müzik seçkisini sunan, yüzlerce DJ ve elektronik müzik sanatçılarının yer aldığı Beatport Platformu listelerinde, Organic/Downtempo türü içerisinde Hype 100 listesinde şimdiden 20. sıraya yükselen Temizer, başarısını da tescilledi.

Elektronik müziğe gönül veren ve bu alanda çalışmalar yapan Serkan Temizer, elektronik müziğe yaklaşımında, stüdyo ortamında canlı enstrüman kayıtları da alarak prodüksiyon programlarında bu organik kayıtları elektronik seslerle bir arada kullanarak fark yaratan sound’lar üretiyor. İzmir’de çalışmalarını sürdüren ve müziği hayatının merkezine koyan Temizer, canlı etkinlik ve konser programları ile de müzikseverlere keyifli anlar yaşatıyor.

Geçtiğimiz kış Kalt İzmir, Mistral Tower, Traktör Alaçatı gibi mekanların yanı sıra yaz döneminde Isla Alaçatı, Moni Alaçatı, Traktör Hacımemiş, Space Akyaka gibi mekanlarda performans sergiledi.

Serkan Temizer, “CINGAR”ı ilk olarak İzmir'in en yüksek iş kulesi Mistral Tower’ın çatısında eşsiz gün batımı eşliğinde canlı performans ile duyurarak 4K video formatında yayınladı.

Sanatçı, aynı türün devamı olarak “PEŞREV” ismi ile yeni parçasını da yakında dinleyicilerle paylaşmaya hazırlanıyor.

“CINGAR”, Temizer'in "The Wind" isimli solo teklisini takip ederken, Yiğit'in ise iki remiks içeren ortak çalışması “Vulpecula”yı izliyor. Etnik ve oryantal melodilerle bezediği yeni çalışması “CINGAR” ile müzikseverleri büyülü bir müzik yolculuğuna çıkaran Serkan Temizer, müzik platformlarında dinleme listelerinde de üst sıralara yerleşmeyi hedefliyor. Spotify, Apple Music ve Youtube platformlarında dinleyicilere sunulan “CINGAR”a bu link üzerinden erişebilirsiniz.

Temizer etkinlik ve canlı performans programlarını serkantemizer.com ve Instagram hesabı üzerinden dinleyicilerine duyuruyor.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...