Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sezer Uysal ve VIIA yeni ortak projesinde uzay silahlarını kuşanıyor

İki parça içeren proje Sincopat etiketiyle çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Kasım 2021
Sezer Uysal ve VIIA yeni ortak projesinde uzay silahlarını kuşanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sezer Uysal ve VIIA, pandemi döneminde bir araya gelip daha önce yayınlamadıkları parçalarını dinleyicileriyle paylaşmaya başladı.

İkilinin “Space Gun” adını verdiği yeni kısaçaları, projeye ismini veren parçanın yanı sıra “Space Reckon” isimli bir başka yapım daha içeriyor. Indie dance türünün küresel çapta tanınan oluşumlarından biri olan İspanya merkezli plak şirketi Sincopat’tan çıkan çalışma, Sezer Uysal’ın Mehmet Özbek’le ortak çalışması “Detro Days”i, VIIA’nın ise LOUD Underground’un derleme albümüyle birlikte yayımlanan “Ocean Breath” çalışmasını takip ediyor.

Sezer Uysal ve VIIA, ilk ortak teklisi “Luciole”yi geçtiğimiz aylarda müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Stüdyoda sık sık bir araya gelen iki başarılı sanatçı bu yıl Akustikhane Performans Evi'nin 220 - Electric Sessions yayın serisi için Gain platformu izleyicilerine özel olarak ortak bir performans kaydetmiş, ayrıca bu yaz Çeşme Fly-Inn Beach'te ilk canlı şovlarıyla sevenlerinin karşısına geçmişti.

Güçlü synth seslerinin endüstriyel efektler ve sinematik pasajlarla buluşarak fütüristik bir atmosfer oluşturduğu Sezer Uysal ve VIIA imzalı “Space Gun EP”yi aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...