Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sezer Uysal ve VIIA ortak çalışması ‘Unveiling the Ceremony’ tüm dijital platformlarda

Theory X etiketiyle çıkan projede Two-Gun imzalı bir remiks de yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Aralık 2023
Sezer Uysal ve VIIA ortak çalışması ‘Unveiling the Ceremony’ tüm dijital platformlarda

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sezer Uysal ve VIIA, stüdyodaki ortak çalışmalarına bir yenisini ekledi. İkilinin ‘Unveiling the Ceremony’ adını verdiği müzik çalışması, Theory X etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Müzikseverleri, ses evreninin keşfedilmemiş alanlarına çağıran bir anlatı oluşturmak için ustalıklarını birleştiren başarılı ikilinin yeni ortak çalışması, Theory X’in 23’üncü kataloğu olarak kayıtlara geçti.

Farklı melodik örüntüler arasına ince ince işlenen perde otomasyonları ile sürprizlere açık bir dinleme deneyimi vaat eden çalışma, Two-Gun’ın bir miktar karanlık atmosfer katarak yorumladığı remiksi ile birlikte çıktı.

Ortak performanslarının yanı sıra uzun dönemdir ortak müzik çalışmalarıyla da dinleyicilerinin karşısına çıkan Sezer Uysal ve VIIA, yarattıkları sinerjiyi 2023 yılında daha da yoğunlaştırmış; ‘Unveiling the Ceremony’ öncesinde ‘Voices of Pangea’, ‘Believers of Change’ ve ‘We Are the People’ gibi art arda etkileyici üç orijinal proje daha yayımlamış ve Benny Benassi’nin 2003 yapımı albümü ‘Hypnotica’nın önde gelen parçalarından biri olan ‘Love Is Gonna Save Us’a yaptıkları alternatif düzenlemeyle alkış toplamıştı.

‘Unveiling the Ceremony’ çalışmasının orijinal düzenlemesini ve Two-Gun remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...