Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sezer Uysal ve VIIA’dan ‘Love Is Gonna Save Us’a etkileyici düzenleme

Benny Benassi’nin 2003 yapımı parçasını, Sezer Uysal ve VIIA’nın dokunuşuyla yeniden hatırlıyoruz

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Mart 2023
Sezer Uysal ve VIIA’dan ‘Love Is Gonna Save Us’a etkileyici düzenleme

Sezer Uysal ve VIIA, İtalyan DJ/prodüktör Benny Benassi’nin 2003 yapımı albümü ‘Hypnotica’nın önde gelen parçalarından biri olan ‘Love Is Gonna Save Us’a alternatif bir düzenleme yaptı.

Benny Benassi’nin Paul French ve Violeta Claudia ile birlikte oluşturduğu The Biz grubunun müzikseverlere tanıtıldığı albüm olan ‘Hypnotica’, Benassi’nin kendi tarzını 1980’lerin esintileriyle harmanladığı özel bir proje olmasının yanı sıra sanatçının ilk stüdyo albümüydü. ‘Love Is Gonna Save Us’, albümde ‘Satisfaction’, ‘No Matter What You Do’ ve ‘Able to Love ‘ gibi sevilen parçaların başında geliyordu.

Remiks çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan ikili, “Yaklaşık iki sene önce parçaya kendi canlı setlerimizde çalmak için bir remiks yapmıştık. Hem kitlenin verdiği tepkiler, hem de globalde bazı önemli isimlerin desteğini alarak parçayı tamamlayıp setlerimizde yer vermeye başladık” dedi.

Sezer Uysal ve VIIA’nın ‘Love Is Gonna Save Us’ için hazırladığı düzenlemenin tamamını dinlemek ve indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...