Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Shanti Celeste yeni çıkacak albümünün detaylarını paylaştı

Sanatçı, Red Bull Music Festival Istanbul kapsamında 12 Ekim Cumartesi günü "Futurave Night"ta performans sergileyecek

  • RED BULL MUSIC FESTIVAL ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE | Furkan Kılıçaslan
  • 7 Ekim 2019
Shanti Celeste yeni çıkacak albümünün detaylarını paylaştı

Bu yılın başında Hodge ile beraber çıkardıkları teklinin ardından albüm çalışmalarına hız veren, Red Bull Music Festival Istanbul'un 12 Ekim'deki "Futurave Night" gecesinde sahne alacak olan Shanti Celeste, "Tangerine" adını alan 10 şarkılık albümünün Kasım ayında çıkacağını açıkladı.

Sanatçının plak şirketi Peach Discs'ten çıkacak ilk uzunçalar albümü niteliği taşıyan Tangerine, Celeste'nin geçmişinden aldığı etkilerle ortaya çıkan bir yapım. Manipulatif seslerin yanı sıra babasının Şili'deki evinde kaydettiği kalimba seslerinin de yer aldığı albüm hakkında konuşan başarılı sanatçı, "Çeşitli kısaçalar albüm çalışmaları için müzik üretirken kendimi hep kısıtlı hissederdim. Her zaman dans pistini hayal ederek bir şeyler yazmaya çalışmıştım. Kendime yeterince özgürlük alanı tanımıyordum. Ancak bu albümde kendime bu alanı verdiğimi düşünüyorum. Özgürce ve sınırları olmayan 10 parçalık bir eser oluşturdum" dedi.

Sanatçının 15 Kasım'da çıkacak yeni albümüne buradan ön sipariş verebilir, Red Bull Music Festival Istanbul kapsamında 12 Ekim'deki Volkswagen Arena performansının biletlerini ise bu bağlantı aracılığıyla edinebilirsiniz.

FUTURAVE NIGHT, 12 EKİM - VOLKSWAGEN ARENA

Red Bull Music Festival Istanbul 2019'a özel olarak güncellediğimiz yepyeni #Frekans çalma listemizi dinleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...