Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Shesaid.so MEETSSS ile değişime ilham veren kadınları bir araya getirecek

Shesaid.so küresel ölçekli ilk konferansı MEETSSS’te müzik endüstrisinde faaliyet gösteren kadın sanatçı ve profesyonelleri bir çatı altında buluşturacak

  • SEREN SARI
  • 20 Ağustos 2019
Shesaid.so MEETSSS ile değişime ilham veren kadınları bir araya getirecek

Bir dizi iyileştirilmiş politikanın belirlenmesiyle toplumsal cinsiyet çeşitliliğinin ve katılımının sektörel çapta teşvik edilebileceğini, dolayısıyla toplumsal cinsiyet ayrımının en aza indirilebileceğini savunan kadınların bir araya geldiği network ağı Shesaid.so beşinci yılını geride bıraktı. “İş birliği, çeşitlilik ve kapsayıcılık” değerlerini benimseyen Shesaid.so’nun düzenleyeceği küresel çaptaki ilk konferans MEETSSS’te herkes için eşit fırsat ve temsiliyet hakkı konuları tartışılacak.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği proje ve deneyimleriyle köklü bir değişime ilham veren konuşmacılar arasında Maria May (CAA Agent), Shakira Payne (Sonos Communications & Sustainability Manager), Vanessa Bakewell (Facebook / Instagram Client Partner for Entertainment) ve daha fazla isim ön plana çıkıyor.

Çeşitli workshop, atölye çalışmaları ve müzikal etkinliklerin de öne çıkacağı MEETSSS 3-6 Ekim 2019 tarihleri arasında Portekiz'in Portimão kentinde gerçekleşecek. Hafta sonu boyunca Surma, Delhia de France, RoundHouse Kick, Mafalda ve Deena Abdelwahed gibi isimlerin sahne alacağı etkinlikler konferans katılımcılarına ve halka açık olacak.

MEETSSS konferansı ile ilgili daha fazla detay için internet sitesini ziyaret edin.
https://www.shesaidsomeetsss.com/

Shesaid.so’nun hikayesini kurucusu Andreea Magdalina’nın anlatımıyla dinleyin.
https://soundcloud.com/ra-exchange/ra-exchange-460

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...