Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Solomun, Maceo Plex ve b2b setleriyle Âme ile Dixon yeni yılın ilk günlerinde Meksika'da

Meksika ormanlarında yer alan Templo Xunanha 2020'ye doludizgin bir başlangıç yapacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2019
Solomun, Maceo Plex ve b2b setleriyle Âme ile Dixon yeni yılın ilk günlerinde Meksika'da

Meksika elektronik müzik çevresinin köklü oluşumlarından Project Sound, yeni yılın ilk günlerinde ülkenin büyüleyici güzellikteki tropik sahilleriyle ve Maya uygarlığının tarihi dokusuyla ünlü kenti Tulum'daki yeni mekanı Templo Xunanha'da dans müziğinin önemli isimlerini konuk edecek.

Meksika'nın güneybatı bölgesinde Karayip Denizi'ni Meksika Körfezi'nden ayıran Yucatán Yarımadası'nda bulunan Tulum kentinde gerçekleşecek etkinlik programı, 4 Ocak'ta Diynamic'in kurucularından Solomun ve Ellum Audio'nun başındaki isim Maceo Plex'in performanslarıyla başlayacak.

Program, bir günlük aranın ardından 6 Ocak'ta Innervisions'ın yaratıcıları Dixon ve Âme'nin tüm gece boyunca sürecek back-to-back performanslarıyla yine aynı mekanda devam ediyor olacak.

İki günlük dikkat çekici programıyla yeni yıla merhaba diyecek Templo Xunanha'yı doludizgin bir 2020 yılı beklediğini söylemek mümkün. Solomun, Mace Plex, Dixon ve Âme'nin 4 ve 6 Ocak'taki Tulum performanslarının detaylarına aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz.

Solomun & Maceo Plex | 4 Ocak 2020, Templo Xunanha DIXON b2b Âme | 6 Ocak 2020, Templo Xunanha

Programın ikinci gününde yer alan sanatçılardan Âme 23 Kasım Cumartesi gecesi MODULE İstanbul'da, Dixon ise 14 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul'un yepyeni mekanlarından Klein Wal'da sahne alarak Türkiye'deki dinleyicilerinin karşısına çıkacak. Dixon ve Âme'yi İstanbul'da dinleme fırsatını kaçırmamak için aşağıdaki bağlantılardan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Âme | 23 Kasım 2019, MODULE İstanbul DIXON | 14 Aralık 2019, KLEIN WAL

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...