Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sonance Festival 10-11-12 Eylül’deki buluşmasıyla 7. yılını kutlayacak

Ben Klock, Goom Gum, Sedef Adasï, Adana Twins, Kollektiv Turmstrasse, Dubfire, Recondite, Maksim Dark, Oliver Huntemann, Indira Paganotto ve Elli Acula Anadolu Hotels Esenboğa Thermal’de müzik tutkunlarının karşısında olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Ağustos 2022
Sonance Festival 10-11-12 Eylül’deki buluşmasıyla 7. yılını kutlayacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ankara'nın en büyük elektronik müzik festivali Sonance Festival, 10, 11 ve 12 Eylül 2022 tarihlerinde yedinci buluşmasına imza atacak.

Üç günlük dopdolu programıyla geniş skaladan birçok sanatçıyı sahnesinde ağırlamaya hazırlanan festival; havuzun, yeşilin ve müziğin tadını çıkararak yaza veda etmek isteyen müzikseverleri Anadolu Hotels Esenboğa Thermal’de konuk edecek.

Ben Klock, Goom Gum, Sedef Adasï, Adana Twins, Kollektiv Turmstrasse, Dubfire, Recondite, Maksim Dark, Oliver Huntemann, Indira Paganotto ve Elli Acula, Sonance Festival 2022’de kabin başına geçecek sanatçılardan sadece bazıları.

Müziğin dışında pek çok sanatsal aktiviteye de ev sahipliği yapacak olan Sonance Festival'da katılımcılar birbirinden farklı tasarım ve sanat atölyelerinde keyifli vakit geçirme fırsatı bulacak. Sonance Festival 2022 programında ayrıca, Rave Ank’nın girişimleriyle geçtiğimiz aylarda Ankara’da ilk kez düzenlenen elektronik müzik konferansı Look Culture’ın ikinci oturumu da yer alıyor.

Festivaldeki yerinizi şimdiden ayırtmak ve diğer ayrıntılara ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SONANCE FESTIVAL 2022 | 10-11-12 EYLÜL 2022 - ANKARA

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...