Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Spektre yeni yıl etkinlikleri kapsamında Ankara ve İstanbul’a geliyor

İngiliz ikili 31 Aralık’ta Kite Ankara’da, 1 Ocak’ta RX İstanbul’da sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Aralık 2021
Spektre yeni yıl etkinlikleri kapsamında Ankara ve İstanbul’a geliyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Paul Maddox ve Rich Wakley’in deneysel bir yan projesi olarak hayat bulan, İngiltere techno sahnesinin önde gelen figürlerinden Spektre ikilisi, yeni yıl etkinlikleri kapsamında Ankara ve İstanbul’a geliyor. 31 Aralık gecesi Kite Ankara’da sahne alacak olan ikili, 2022’yi başkentte karşıladıktan sonraki gün 1 Ocak’ta ise RX İstanbul kabininde olacak.

Adam Beyer, Carl Cox, Pleasurekraft ve Alan Fitzpatrick gibi techno'nun önde gelen isimlerinin övgüyle bahsettiği Spektre, 2018 yılında Beatport’ta listelerin başında uzunca süre oturan “Back Into Consciousness” parçası ile beraber büyük bir çıkışa imza atarak Fabric’ten Burning Man’e kadar dünyanın birçok ikonik noktasına performanslarını taşımayı başardı. Adam Beyer’in Drumcode, Pleasurekaft’ın Kraftek ve Pig&Dan'in Elevate plak şirketi başta olmak üzere önde gelen yapım şirketlerinden çıkardıkları kısaçalar ve teklilerle aylık yarım milyon dinlenme sayılarına ulaşan ikili, 2010'da ilk stüdyo albümü “Casting Shadows Without Light”ı, 2013’te “Cyclic Operations” adlı ikinci albümünü ve geçen yıl üçüncü stüdyo albümü “Against a Dark Background”u dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu.

Spektre bu yıl Tony De Vit’in “Are You All Ready” parçasına yaptığı remiksle başarılı müzik çalışmalarına bir yenisini eklemişti.

Future Forward Media bünyesine katılan plak şirketi ve parti konsepti Ineffable’ın çifte lansman etkinliği serisi kapsamında Kite Ankara ve RX İstanbul’a gelmeye hazırlanan Spektre’ye başkentte Ineffable kurucusu Minstrel ve Hard Reset, İstanbul’da ise solo setleriyle Minstrel ve Danny Wabbit, b2b performanslarıyla Hard Reset ile 7Mind eşlik edecek.

Etkinlik biletlerine aşağıda bağlantıları takip ederek ulaşabilirsiniz.

SPEKTRE | KITE ANKARA - 31 ARALIK 2021 SPEKTRE | RX ISTANBUL - 1 OCAK 2022

Spektre'nin bu yıl dikkat çeken çalışmaları arasında yer alan Tony De Vit’in “Are You All Ready” parçasına yaptığı remiksi dinleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...