Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Stockholm’de 2022’de yeni Avicii sergisi açılıyor

Serginin açılış tarihi ve biletlerin ne zaman satışa sunulacağı yakında açıklanacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Aralık 2021
Stockholm’de 2022’de yeni Avicii sergisi açılıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İsveç’in başkenti Stockholm’de 2022 ilkbaharında Avicii Experience sergisi ziyarete açılacak.

Serginin biletlerinin yakında satışa sunulacağı belirtilirken, Instagram’da yapılan paylaşıma göre serginin açılış tarihi bu yıl içinde duyurulacak.

Avicii’nin ilk prodüksiyonlarının ortaya çıktığı zamanlardan dünya çapında üne kavuştuğu dönemlere uzanan sanatsal yolculuğunu hatıra niteliği taşıyan çeşitli eşyalar, daha önce gün yüzüne çıkmamış fotoğraflar ve piyasaya sürülmemiş müzik çalışmalarının dinletisiyle ziyaretçilere deneyimletecek olan sergi, Avicii’nin kariyerindeki önemli anlara kronolojik bir bakış açısı sunacak. Sergi ziyaretçileri ayrıca, sanatçının dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan “Levels” parçasının ilk versiyonunu da dinleme şansına sahip olacak.

Avicii Experience sergisinden elde edilecek gelirin bir kısmı, sanatçının ailesinin oğullarının anısını yaşatmak ve mental rahatsızlıklar sonucu rastlanan intiharları engellemeye yönelik çalışmalar düzenleyerek bu konudaki farkındalığı artırmak amacıyla 2019 yılında kurulan Tim Bergling Vakfı'na bağışlanacak.

Sanatçının babası Klas Bergling, hazırlıklarında son aşamaya gelinen sergiyle ilgili şunları söyledi: “Tim’in yaptıkları ve müzik yaşamı, bizim için tarifsiz bir gurur kaynağı. Sevenleri için Tim’in kişiliği de ayrıca önemli. Aldığımız sayısız mektup ve e-posta, bu projeyi gerçekleştirmek için motivasyon kaynağı oldu. Avicii Experience sergisinin Tim’i daha yakından tanımak isteyenler için çok önemli bir deneyim olacağına inanıyorum. Müzik prodüktörü olan Tim’in ve kişiliğiyle bir birey olarak tanıdığımız Tim’in her ikisi de bu sergide olacak.”

Stockholm’de genellikle dijital içerik odaklı etkinliklerin yer bulduğu kültür merkezi Space’te düzenlenecek olan sergiyle ilgili en güncel gelişmeleri takip etmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...