Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Sunday School 22 Mayıs'ta Christian Smith ile kaldığı yerden devam ediyor

Jeton Records'ın yeni Sunday School gecesinde ayrıca Ferhat Albayrak ve Yigitoglu sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Mayıs 2022
Sunday School 22 Mayıs'ta Christian Smith ile kaldığı yerden devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Techno dünyasının uluslararası çaptaki öncü isimlerinden Christian Smith, Jeton Records’ın “Sunday School” etkinlik serisi kapsamında 22 Mayıs Pazar günü Klein Phönix'te sahne alacak.

Christian Smith, ilk olarak Marcel Dettmann ile başlayan ve sonrasında Monika Kruse'nin kabin başına geçtiği “Sunday School” serisinin üçüncü konuğu olacak.

Stockholm’de dünyaya geldikten sonra çocukluk yıllarının önemli bir bölümünü Frankfurt’ta geçiren sanatçı, genç yaşta farklı atmosferleri solumanın yansımalarını müzikal vizyonunun somutlaşma evresinde tecrübe etti. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Brezilya’nın Sao Paulo kentine taşınarak buradaki birçok kulüpte çalma şansı elde eden sanatçı, 1997’de ileride techno türünün yakından takip edilen markalarından biri olacak Tronic’i plak şirketi olarak hayata geçirdi. Beatport’un paylaştığı verilere göre bir dönem techno’nun dünyada en çok dijital müzik eseri satışı yapan ikinci plak şirketi konumuna erişen Tronic, geçtiğimiz yıl 400’üncü kataloğunu yayımlamanın heyecanını yaşadı.

Parti konsepti Tronic Nights’ın yanı sıra aynı zamanda Christian Smith’in sunduğu bir radyo şovu olarak da sürekli göz önünde olan Tronic, 24 Şubat'ta 500’üncü yayınını gerçekleştirerek önemli bir dönüm noktasını geride bıraktı.

Yeni müzik yapımlarını dinleyicileriyle buluşturmakta asla vites düşürmeyen sanatçı son olarak “Pulsate” adlı üç parçalık kısaçalarını paylaştı. 2013 yapımı “Omakase”, 2014 yapımı “Stranger Than Paradise” ve 2016’da çıkan “Input-Output”, sanatçının diskografisinde parlayan üç solo albümü. Smith 2017 yılında yalnızca başka sanatçılarla iş birliği içinde yapılan ortak çalışmalarının yer aldığı “Synergy” isimli bir diğer albümüyle de büyük ilgi gördü.

22 Mayıs Pazar günkü buluşmada ayrıca Jeton Records'ın kurucusu Ferhat Albayrak ve Yigitoglu da müzik tutkunlarının karşısında olacak. Ferhat Albayrak son olarak Tronic'in geçtiğimiz günlerde 14'üncüsü yayımlanan “Rockets // Launch” derleme serisinde Kuvoka ile ortak yapım projesi “Brude Force” ile yer aldı. Yigitoglu ise Jeton Records etiketiyle üç parçalık “Fear of the Unknown” kısaçalarını ve Solamente etiketiyle “Navigator” teklisini çıkarmanın sevincini tattı.

Yeni “Sunday School” etkinliğinin biletlerine buradan ulaşabilir, sanatçıların en yeni yapımlarını aşağıdaki bağlantıları takip ederek dinleyebilirsiniz.

JETON SUNDAY SCHOOL: CHRISTIAN SMITH, FERHAT ALBAYRAK, YIGITOGLU | KLEIN PHÖNIX, 22 MAYIS 2022, PAZAR

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...