Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ten Walls ‘Empire’ parçasının videosunu paylaştı

‘Empire’, Litvanyalı sanatçının Şubat’ta çıkan solo kısaçalar albümünün açılış parçasıydı

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Nisan 2021
Ten Walls ‘Empire’ parçasının videosunu paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Litvanyalı DJ/prodüktör Ten Walls (Marijus Adomaitis), Şubat ayında Türkiye merkezli plak şirketi Vision and Illusion’dan çıkardığı kısaçalarının çıkış parçası “Empire” için hazırlanan bir video paylaştı.

Kısaçalara ismini veren parça ile birlikte “Italo 2”, “Lost” ve “MA” olmak üzere toplam dört yapım içeren çalışma, Vision and Illusion’ın ilk kataloğu olarak müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu. Hipnotik melodilerin ve etkileyici nitelikte özgün ritim örüntülerinin gözlendiği kısaçaların açılış parçası “Empire”, güçlü bas sesleri, sıra dışı synth ve flüt düzenlemeleri ve soyut melodik yapısı ile öne çıkmıştı.

Ten Walls, video sanatçısı Camille Parenthoine ile bir araya gelerek Fransa’da Strasbourg - Saint-Brieuc arasındaki bir tren yolculuğu sırasında çekimleri yapılan özel bir video hazırladı. Önemli bir bölümünde Paris ve Rennes gibi farklı şehirlerden görüntüler içeren video, izleyicileri hayal kurmaya teşvik etmeyi hedefliyor.

Camille Parenthoine tarafından hazırlanan videoyu ve Ten Walls’un “Empire” kısaçalarının tamamını aşağıda inceleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...