Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Spotify kadın içerik üreticilerini destekleyecek global müzik programı başlattı: EQUAL

‘EQUAL ile gür sesli kadınlara kulak ver’

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Nisan 2021
Spotify kadın içerik üreticilerini destekleyecek global müzik programı başlattı: EQUAL

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Spotify, müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere global müzik programı EQUAL’ı 29 Nisan’da tanıttı.

Müzik dünyasının dengelerini kadınlar için eşitlemeye yönelik bir adım olma özelliği taşıyan süresiz program, Spotify ülkelerinde her ay güncellenecek 35 adet yeni ve lokal EQUAL çalma listesi, her ay farklı ülkelerden gür sesi kadınları bir araya getirecek olan global EQUAL çalma listesi ve kadın sanatçıların müziklerini platform dışında da öne çıkaracak çeşitli pazarlama kampanyalarını içeriyor olacak. Her ay yeni kadın sanatçıların dahil edileceği EQUAL ekosisteminde sanatçılar lokal/global listelerde destekleniyor olacak.

EQUAL’ın 50 parçalık Mayıs ayı Türkiye listesinin kapağını Melike Şahin, 70 parçalık global listesini ise Zoe Wees süslüyor. Türkiye listesinde Lil Zey, Ekin Beril, Nova Norda, Zeynep Bastık ve Sena Şener gibi sanatçılar dikkat çekerken, Jolin Tsai, Cazzu, Lady Bee ve Anitta gibi isimlerin olduğu global listede Türkiye’den iki kadın sanatçı yer alıyor: Melike Şahin ve Lil Zey.

EQUAL’ın Türkiye ve global listelerini aşağıda inceleyebilir, program hakkında daha fazla detaya bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...