Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tiësto parçasına Arem Özgüç ve Arman Aydın’dan remiks

Arem Özgüç ve Arman Aydın, Hollandalı ünlü müzik yapımcısının ‘Lay Low’ parçasına remiks yaptı

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Temmuz 2023
Tiësto parçasına Arem Özgüç ve Arman Aydın’dan remiks

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Arem Özgüç ve Arman Aydın, Tiësto’nun bu yıla damgasını vuran müzik çalışmalarından ‘Lay Low’ için hazırladıkları remiksi paylaştı.

Hollandalı ünlü müzik yapımcısının 21 Nisan’da çıkardığı 7’nci stüdyo albümü ‘DRIVE’da yer alan parçalardan biri olan ‘Lay Low’, tam da içinden geçtiğimiz yaz günlerini anlatan “Lay low hit the sun everybody have a real good time, real good time” sözlerini içeren vokalleri ile sımsıcak bir parça. Çalışma, Tiësto’nun yakın geçmişteki ‘The Business’, ’10:35’ ve ‘Hot In It’ gibi hit parçalarını takip ederek sanatçının ‘DRIVE’ albümünden bu yıl paylaştığı ilk tekli olmuştu.

Arem Özgüç ve Arman Aydın, ‘Lay Low’ için hazırladıkları remikste belirgin şekilde öne çıkardıkları melodik düzenleme eklentisi ve güçlü beat dizileri ile dans pistlerini hareketlendirecek dinamik bir alternatif oluşturmuş.

Başarılı ikilinin remiksi, aralarında Maddix, Ariis, SLVR, JØRD, Macon ve KASPAR’ın olduğu çeşitli uluslararası sanatçılardan diğer remiksler ile birlikte tüm dijital platformlardaki yerini aldı. ‘Lay Low’un şubat ayındaki ilk tur remiks projesinde Argy ve Nick Strand & Mio düzenlemelerinin yanı sıra Tiësto’nun alternatif ‘VIP Remix’ini de dinleme fırsatı elde etmiştik.

Arem Özgüç ve Arman Aydın imzalı remiksi aşağıda dinleyebilir, diğer remiks çalışmalarını buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...