Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Janus Rasmussen, Tim Green’in ilk albüm parçalarından “Colliding”e remiks yaptı

Janus Rasmussen, 2-3 Ekim’de beşinci buluşmasına imza atacak olan Sónar Istanbul için açıklanan sanatçılardan biri

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: EYDIS MARIA
  • 26 Eylül 2021
Janus Rasmussen, Tim Green’in ilk albüm parçalarından “Colliding”e remiks yaptı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Reykjavík’te sürdüren canlı performans sanatçısı ve prodüktör Janus Rasmussen, İngiliz DJ/prodüktör Tim Green’in 2018 yılında çıkardığı ilk albüm çalışması “Her Future Ghost”ta yer alan “Colliding” isimli parçasına remiks yaptı.

2-3 Ekim 2021 tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan Sónar Istanbul’un sahne programında yer alan sanatçılardan biri olan Janus Rasmussen, aynı zamanda Ólafur Arnalds ile hayata geçirdiği Kiasmos projesinin iki üyesinden biri.

2019 yılındaki ilk albümü “Vín” ile İskandinav Müzik Konseyi Ödülü’ne aday gösterilen, ortaya çıkardığı “April”, “Lilla”, “Jörð” ve “Blóð” gibi başarılı yapımlarında rastlanan akustik ses dokuları ve elektronik ses tasarımlarıyla minimal techno stilinde kendine özgü bir yol çizen sanatçı, bu yaz Tale Of Us üyesi Matteo Milleri’nin solo projesi Anyma ile de ortak yapım bir parçaya imza atmıştı. Anyma, “Claire” isimli parçasında Janus Rasmussen ve Delhia De France ile birlikte çalışmıştı.

Janus Rasmussen’in yeni müzik çalışması olan “Colliding” remiksini aşağıda dinleyebilir, sanatçıyı Sónar Istanbul 2021’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL | 2-3 EKİM 2021 - ZORLU PSM

Sónar İstanbul 2021'e özel olarak hazırladığımız çalma listemizi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...