Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

TIMELINE 10 Temmuz’da Rave ANK sunumuyla CerModern’de

Ede, Enes Çakır, Deniz Tekin ve bRight, TIMELINE etkinliğinde kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Temmuz 2021
TIMELINE 10 Temmuz’da Rave ANK sunumuyla CerModern’de

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Başkent Ankara’nın dans müziği ekosistemini, kültürünü ve simge alanlarını tanıtmak ve elektronik müzik severlerle buluşturmak amacıyla başlattığı CAPITAL yayın serisi ile ismini geniş kitlelere duyuran Rave ANK ekibi, 10 Temmuz’da kentin önemli buluşma noktalarından biri olan modern sanat merkezi CerModern’de yeni etkinlik serisi "TIMELINE: Rave to Connect"in lansmanını yapacak.

Set tasarımı ile katılımcılarını CerModern mimarisi ve elektronik müziği harmanlayan disiplinler arası bir yolculuğa çıkarmayı amaçlayan TIMELINE, rave kültürünün bağlayıcılığı ve pandemide değişen eski-yeni algılarınden ilham alan yaklaşımı ile CerModern’in karakteristik mimari eksenlerini ön plana çıkaran bir kurgu hazırladı. Zaman ve mekan arasındaki ilişkiyi müzik ve mimari üzerinden anlatarak, tanımlanmış bir zaman aralığında katılımcılarına zamansızlığı deneyimletmeyi arzulayan TIMELINE, Ankara’nın elektronik müzik ve modern sanat kimliğine farklı bir perspektif katmayı hedefliyor.

Ede, Enes Çakır, Deniz Tekin ve Rave ANK ekibinin müzik direktörü bRight'ın performanslarıyla birleşecek görsel şölen 10 Temmuz Cumartesi günü Ankara sanat camiasının simge noktalarından biri olan CerModern'de katılımcıları ağırlayacak. Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...